Civic FC5 Bagaja Su Alma Problemi?

Evet hocam var bagaj yayı ama benim su 1 çay bardağı kadar çıktı sildiğimde
Yağmurun şiddetine göre değişebiliyor hocam. Bagaj yayını taktığınız sac plakanın arkasında (Bagaj kanalı) çamur birikmiş olabilir. Ben fitili çıkarıp arada bir biriken çamuru temizliyorum. Tavsiye ederim.

Petrolde bagajın etrafında oldukca fazla mıktarda tazyıklı su tuttum dünden beri ara ara bakıyorum hıc bır sekılde su almadı anlamadım acaba bagaja bırseymı dokuldu ben farkında olmadım

Petrolde bagajın etrafında oldukca fazla mıktarda tazyıklı su tuttum dünden beri ara ara bakıyorum hıc bır sekılde su almadı anlamadım acaba bagaja bırseymı dokuldu ben farkında olmadım
Olabilir takip edin..Bence

Son karar tabiki sizin. Saygılar

Merhaba arkadaşlar 2021 Eco Elegance aracımı 4-5 gün sonra kullanmak istediğimde bagaja su aldığını gördüm. Havuzlu paspas kısmı su almıştı alt ve yan döşemelerde bir sorun yok arka koltukların arka döşemelerinde ee ıslaklık yok, muhtemelen bagaj kapağı kısmından aldı diye düşünüyorum ama öyle olsa yan döşemelerde ıslanmazmı? Bu sorunu daha önce yaşayan oldumu acaba? Servise götürsem mi?
hocam sorunu çözebildiler mi nerden kaynaklanıyor

Tamponun altında sağ ve sol tarafta bagaj hava çıkış kanalları bulunuyor, bunların kontrol edilmesinde fayda var. Zamanla özelliğini yitirebiliyorlar.

Ordan girmiş olsa içini açıp baktığımda onun ordan giren su içindeki havuza birikip ordan istetme ye gider fakat kuru

Geri