Civic FC5 RS Bakım fiyatları?

Ad Soyad
Mesut Aydoğan
Aracınız
Honda CRV
Merhaba arkadaşlar
Ben Mesut Aydoğan, İstanbul’dan yazıyorum. Kendim Öğretmenim. 47 yaşındayım. Yaklaşık 10 gün önce aldığım 2022 CRV 1.5 vtec arabamla aranızdayım. Herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim. Arabam 50 bin km olmak üzere. Garantisi devam ettiği için yetkili servise götüreceğim. İstanbul’da hangi servisi öneriyorsunuz. Şanzıman yağını da değiştirebilirim. Özellikle bu konuda iyi olsun istiyorum servisin ve ustanın.

Ad Soyad
Mertcan Özçırpan
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba arkadaşlar
Ben Mesut Aydoğan, İstanbul’dan yazıyorum. Kendim Öğretmenim. 47 yaşındayım. Yaklaşık 10 gün önce aldığım 2022 CRV 1.5 vtec arabamla aranızdayım. Herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim. Arabam 50 bin km olmak üzere. Garantisi devam ettiği için yetkili servise götüreceğim. İstanbul’da hangi servisi öneriyorsunuz. Şanzıman yağını da değiştirebilirim. Özellikle bu konuda iyi olsun istiyorum servisin ve ustanın.
Hayırlı olsun öncelikle. Ben damla da yaptırdım, güler yüzlülerdi. Yoğun güne denk geldim aracı yıkamadan verdiler, bir dahakine yıkamasını ve klima temizliğini hediye edelim dediler. Eğer anadolu yakasındaysanız düşünebilirsiniz.

Ad Soyad
seyyid
Aracınız
Civic FC5 2020
2020 model eco elegance aracımı aralık ayında çorum meroto honda servisinde 20 bin bakımı için götürdüm. normal yağ, flitre için 5000 tl; yıldan şanzıman yağı için de 4500 tl olmak üzere toplamda 9500 tl. ödedim. Burada şansızman yağına dikkat edin derim.

Ad Soyad
Mesut Aydoğan
Aracınız
Honda CRV
2020 model eco elegance aracımı aralık ayında çorum meroto honda servisinde 20 bin bakımı için götürdüm. normal yağ, flitre için 5000 tl; yıldan şanzıman yağı için de 4500 tl olmak üzere toplamda 9500 tl. ödedim. Burada şansızman yağına dikkat edin derim.
Şanzuman yağı içinde iyi fiyat sanki. Şanzuman yağına dikkat edin derken markasına mı dikkat edeyim. Yetkilide orijinal yağ koymazlar mı?

Ad Soyad
Emre Kürmek
Aracınız
Civic FC5 2020
Fiyat yetkili serviste göre iyi ama bahsettiğiniz tarihin üzerinden neredeyse 7 ay geçmiş
Güncel fiyatı dün istanbuldaki honda bayiiden aldım 15.600 verildi standar yağ bakımı ve şanzıman yağı için. Bilgilerinize

Ad Soyad
Mertcan Özçırpan
Aracınız
Civic FC5 2019
Fiyat yetkili serviste göre iyi ama bahsettiğiniz tarihin üzerinden neredeyse 7 ay geçmiş
Güncel fiyatı dün istanbuldaki honda bayiiden aldım 15.600 verildi standar yağ bakımı ve şanzıman yağı için. Bilgilerinize
Bana da Honda Damla da mayıs sonu için kampanya olduğunu haziranda fiyatların yükseleceğini söylemişlerdir. Bakıma kaç, şanzıman yağ değişimine kaç dediler?

Ad Soyad
seyyid
Aracınız
Civic FC5 2020
Şanzuman yağı içinde iyi fiyat sanki. Şanzuman yağına dikkat edin derken markasına mı dikkat edeyim. Yetkilide orijinal yağ koymazlapiyasada

piyasada çok fazla yağ var. ancak çok fazla sahtesi var. şanzıman yağını bence serviste değiştirin demek istedim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Geçen babamın arabasının ön disk balata değişimine herşey dahil 7000₺ fiyat verilmiş, cepoto'dan şasi no ile parçaları aldım bugün gelir büyük ihtimalle 3500₺ tuttu TRW marka disk balata, düşünüyorum 3500₺ neyin işçiliği ayıp yahu ayıp diye bağırasım geliyor bazen

Geri