Civic FC5 Bakım Sonrası Silkeleme

Herkese iyi günler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 4-5 gün önce arabamı 20.000 km bakımını yaptırdım bakımdan sonra arabam LPG de seyir halindeyken saliselik gaz kesme gibi sanki araç frenliyor kendini ama dediğim gibi 1 saniyelik hafif hissettiriyor vs araç silkeleniyor gibi dün benzinde denedim böyle bir durum yaşanmadı sizce neden olabilir daha önce başına gelen oldumu

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam sana şöyle söyleyeyim aracımı her bakımdan çıkardıktan sonra yaşıyorum ben o durumu ve kendiliğinden geçiyor. :D Bende anlam veremiyorum. Filtreler falan değişiyor temiz hava arabayı çarpıyor mu napıyor ? Ya da motor yağı ile mi alakalı çözemedim. Bende aracımı 40 bin bakımından sonra aldım. Abi diyorum arabada bir gariplik var gitmiyor sanki hafif silkeliyor gaza basıyorum sanki gaz yemiyor. :D Bakımdan önce hiçbir şeyi yoktu. Şimdi bakımdan çıkalı 2 hafta oluyor eskiye dönüyor yavaş yavaş. Ya da psikolojik bana öyle geliyor bilmiyorum ama var öyle bir durum :)

anldım hocam belkide biz evham yapıyoruzda dün yine servise gittim klima radyatörü değişecek gittiğimde durumu anlattım cvt şanzımanda 1.000-2.000 devirde oluyor normal bi sorun yok dediler

anldım hocam belkide biz evham yapıyoruzda dün yine servise gittim klima radyatörü değişecek gittiğimde durumu anlattım cvt şanzımanda 1.000-2.000 devirde oluyor normal bi sorun yok dediler

Ama bende her servise arabayı bıraktığımda ve aldığımda bir değişiklik hissediyorum :D artık noluyorsa bilmem. İnternettede bununla alakalı konular var. Başka marka model aracı sahibi bakıma bırakıyor aldığında sanki araç gitmiyor gibi bir izlenim oluşuyor sahibinde :D bunun bir açıklaması elbette vardır ama ben bilmiyorum :)

Geri