Civic FK7 Balata önerisi?

Ad Soyad
Furkan s
Aracınız
Civic FK7 HB 2020
Merhabalar aracım 2020 honda civic 1.5 vtec sport plus 182bg balataları değiştircem sizce hangi marka almalıyım fiyat önemli değil. Performansı iyi olsun sessiz olursa daha iyi olur ama ilk aşamada performans önemli

EBC Yellowstuff, TRW, Ferodo DS Performance veya Brembo olabilir hocam genelde sizin isteklerinize uyanlar bunlar. İyi forumlar dilerim.

Merhabalar aracım 2020 honda civic 1.5 vtec sport plus 182bg balataları değiştircem sizce hangi marka almalıyım fiyat önemli değil. Performansı iyi olsun sessiz olursa daha iyi olur ama ilk aşamada performans önemli
hiçbiri orjinal gibi olmaz tek tavsiyem fiyat mühim değilse kesinlikle orjinal almanız

EBC Yellowstuff, TRW, Ferodo DS Performance veya Brembo olabilir hocam genelde sizin isteklerinize uyanlar bunlar. İyi forumlar dilerim.
Türkiye de bu kalitedeki ürünleri bulmak malesef zor, diyelim orijinal olduğundan emin olduğumuz ürünü bulduk sanayide işini laikiyle yapacak usta da bulmamız gerekiyor, balatalarım aşındığında ate seramik aradım bulamadım fiyatının ederinden yüksek olduğunu bildiğim halde servise değiştirttim. Honda servis fiyatları el yakıyor. Bu tarz bakımlarda mecbur katlanıyoruz.

Tabii ki sadece balatayla olacak iş değil. Komple fren sistemini güçlendirmek gerekiyor ki maksimum verim alınabilsin.
fren hidrolik zamanda değişti ise disklerde fatura yoksa balata değişimi ile fabrikadan çıktığı gibi olur şüpheniz olmasın araçta güç artışı vesaire yok olursa zaten orjinal dışına çıkıp özel ekipmanlar ile ilerlemeli ki o ekipmanlar hakkında neredeyse hiçbir sağlam bilgim yok hem pahalı hem risk o yüzden gerek orjinal alsın garantisi ile bilsin dışardakinin garantiside yok

Geri