Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekleme yapayımHonda Avrupa'da 2023 itibariyle hem benzin hem dizel satışını durfuracagini açıklamış tamamen hibrit ve elektrikli araçların satışına baslayacakmış...
LPG candır ya,kimse artık Civic de almaz![]()
TC hükümeti: verılenKusura bakmayın internet giiti yazım yar kaldı
Tabi kendi aracımı 252 ye satmam buna sebep oldu, kaybim var mı yok neden 18 bin TL ye aracimi sifrladim ,ben sattığım makyajsız olandi, alırken makyajlı arasında 9 bin TL fark vardı yani 10 bin TL ye aracı sifirlamid oldum. Hükümet ÖTV indirimine giderse fiyatlar bir miktar geri gelebilir ama bu seçenekte 2021 yilnli da olur o zamanda araçlar zaten zam gorecginden bugünkü seviyeler anca iner tahmin ediyorum
Orası kesinlikle öyle tam alma zamanı,ben de satılmasını başkasını daha uyguna alamadiktan sonra satılmasını uygun görmüyorum.Ama satış ve servis hizmetlerindeki sıkıntılı iletişim ve sürekli onlarla muhatap olacak olmam sonraki aracım Honda olur dedirtmiyor.Arkadaşlar cok değil en fazla 2 ay sonra bayilerdeki ve piyasadaki ortalama 220-230 arası alınarak stoklanan ve bugün 20-30 bin üstüne satılan 0 km civicler bitince bu araçların fiyatları ne olacak? Şuan 0 km civic almanin tam zamanı, elindekini satmanınsa hiç zamanı değil. Aracını satmak isteyen bir kaç ay beklesin bahsettiğim araç stoğu eriyince fiyatlar yine yükselecek. Şimdi Ötv düşerse falan demeyin o iş bitti gecmis olsun bizde artan vergi düşmez.
İyimsersin 1 tekliği bulur insanlar mercedesini satıp almak için sıraya gireceklerEkleme yapayımelimizdeki lpgli civic ler bulunmaz hint kumaşı olacak. O zaman gör sen 300-500leri
![]()