Benzin miktarı

Katılım
19 Kas 2018
Mesajlar
93
Tepki puanı
142
Konum
İstanbul
Aracınız
Civic FC5 2018
Benzin pompası yanması mevzusu ile ilgili bana en makul gelen yorum bu oldu Hocam.

Bir tanıdığım yıllarca aracını benzin lambası yanarak kullandı. Takılırdık da şu aracın deposunu dolduruver de kendisini değerli hissetsin diye. Bahsettiğim araç LPG’li değildi. Isınmayla yansa onun aracının benzin pompası yanardı...

***Dokunmatik ses açma tuşuyla ilgili olarak bildiğim;
RS de direksiyonda bu tuştan mevcut ve aktif olarak çalışıyor.
F1’den kastettiğiniz paddle shift’se RS’de mevcut...?
Executive ile RS donanımları çok benzer. Direksiyonda dokunmatik ses açma tuşu olmadığını yada olup da aktif olmadığını bilmiyordum. Paddle shift yok bildiğim kadarıyla Executive’de.
F1'den bahsettigim paddle shift evet. 2018'in yarisindan sonra (hangi ay unuttum) uretilen executive'lerde paddle shift mevcut, benim de dun sattigim aracimda mevcuttu.
Direksiyondan ses acma tusu executive de var, (kisaca RS ile ayni donanim) ve tus olarak aktif calisiyor. Yalniz paddle shift olmayan executive modellerde bu tus ayni zamanda dokunmatik islevliydi, parmaginizla tusa basma geregi olmadan, tusun ustunde kaydirdiginiz oranda sesi kisiyordu (RS'te bu aktif mi bilmiyorum), ama paddle shift olan executive modellerde tusa parmaginizla basmaniz gerekiyor, dokunmatik islevi aktif degil.
Bunda da benim tahminim paddleshift exe'ye sonradan eklendigi icin belki modulde yeterli sayida cikis yoksa, o cikisi dokunmatikten sokup paddleshift icin kullaniyor olabilirler
 
Geri
Üst