Civic FC5 Benzin yakıt filtresi değişimi?

Aracınız
Civic FC5 2020
edit yapmak zorunda kaldım

50000 km de yakıt filtresi değişmek zorundaymış,en son honda ay ışığında bakım yaptırdım ama değişim yapmamışlar görünüyor. honda damla dan fıyat alırken sadece benzin fıltresine 14,400 dediler :( çok moralim bozuldu.
şimdi 27000 tl bakım masrafı çıkıyor. işin ilginci diğer 3 yer ile de görüştüm benzim filtresini es geçtiler 12100,12700 tl fiyat çektiler. kafam karıştı

Son düzenleme:
Ad Soyad
raif cevherliol
Aracınız
Civic FC5 2021
bende 1 hafta önce bakıma götürdüm, yakıt filitresini değişelim mi dedim. Özel serviste usta sıkıntı olmadıkça değiştirme dedi değişmedik ama ama araç 122binde suan ne kadar sağlıklı bilemiyorum, yeniside dediğiniz gibi güzel para

Ad Soyad
YUSUF YALÇIN
Aracınız
Civic FC5 2019
edit yapmak zorunda kaldım

50000 km de yakıt filtresi değişmek zorundaymış,en son honda ay ışığında bakım yaptırdım ama değişim yapmamışlar görünüyor. honda damla dan fıyat alırken sadece benzin fıltresine 14,400 dediler :( çok moralim bozuldu.
şimdi 27000 tl bakım masrafı çıkıyor. işin ilginci diğer 3 yer ile de görüştüm benzim filtresini es geçtiler 12100,12700 tl fiyat çektiler. kafam karıştı
benim aracın da geçen yıl bakımda yetkili servis benzin filtresi değişme zamanı gelmiş dedi. fiyat yüksek geldiği için es geçtim. sonrasında 1 ay sonra fc5 lerde kronik sorun olan yakıt pompası arıza verdi, yetkili servis garanti kapsamında değişti. bu yıl ise (1 ay önce) yetkili servise tekrar bakıma götürdüm. bana yine yakıt filtresi değişmesi gerek dediler. ben değiştirip değiştirmeme arasında kararsızdım, yetkili servis danışmanı aracın geçmişine baktı dediki "sizin yakıt pompanız değişmiş, benzin filtresi de beraberinde değişmiş oluyor zaten değişmeye gerek yok dedi, ustayı da arazı teyit etti " nasıl ferahladım :)

Aracınız
Civic FC5 2020
genelde değiştirmiyorlarmış, bugün honda ay ışığı servisinden randevu aldım 60,000 bakımı için gerek yok dediler 12,800 tl fiyat verdiler 60k bakımı için cumartesi bakıma gireceğim inşallah.

Geri