- Ad Soyad
- Furkan Şahan
- Aracınız
- Civic FB7 2014
Aracı cihaza bağlamadan önce arıza ikaz ışığınız yanıyormuydu.Bu modül ve ledi ben taktırdım ama arabayı aldığımda ekran vardı navitech marka
Hocam o bobinle alakalı idi evet yanıyordu bobin değişince motor arızası söndü benim sormak istediğim ekran aküyümü bitiriyor yoksa kaçak mı var arabadaAracı cihaza bağlamadan önce arıza ikaz ışığınız yanıyormuydu.
Uyku modu mu diyorsunuzMultimedyada kaç günde kapanacağı ile ilgili bir ayar var onu never gibi birşey yaptılarsa güç çekecektir.
AynenUyku modu mu diyorsunuz
Onu 2 gün yaptım ya şu işi bir çözebilsem çok iyi olacak bir türlü anlamadım herkeste ekran var herkeste yapmıyor araba pazartesi ve cumartesi günleri çalışıyor bu da aküyü bitirir mi acaba
Şöyle diyeyim 40 km yol yapıyorum 1 saat beklemeye gelmiyor araba zar zor çalıştı dedim aha akü bitti o derece ama akü ölçülüyor sağlam 14 çıkıyor ben anlamadım bu işiHocam son dönemde döşettiğiniz elektrik aksamı varsa aküden sürekli elektrik çekiyor. Kontak kapandığında onu da kapatması lazım. FB7 kasalarsa bu uyku modu olayını ben de duymuştum. Onu yaptırmanız lazım taktırdığınız yere. Yoksa sürekli akünüz bitecektir. Ayrıca akü zayıf olduğu için bütün bu arızaları açmış büyük ihtimalle. Akü zayıf olduğunda saçma sapan arızalar verir..
Bagaj altı LED var ve bunun soketi bagajda arkada bunu çıkarınca geri görüş kamerası da iptal oluyorHocam son dönemde döşettiğiniz elektrik aksamı varsa aküden sürekli elektrik çekiyor. Kontak kapandığında onu da kapatması lazım. FB7 kasalarsa bu uyku modu olayını ben de duymuştum. Onu yaptırmanız lazım taktırdığınız yere. Yoksa sürekli akünüz bitecektir. Ayrıca akü zayıf olduğu için bütün bu arızaları açmış büyük ihtimalle. Akü zayıf olduğunda saçma sapan arızalar verir..
Hocam bunu kapatmanın mutlaka bir yolu vardır. Sadece ekran olsaydı ekranda sanırım bu uyku modunu hallediyorlar. Araştırma yaparsanız bazı sitelerde nasıl yapıldığını anlatıyorlar. Ben aynı sorunu ses sistemi döşettiğimde yaşamıştım. Manuel kapatma butonu koymuştuk..Bagaj altı LED var ve bunun soketi bagajda arkada bunu çıkarınca geri görüş kamerası da iptal oluyor