Arkadaşlar 2017 fc5 araçlarda şikayetler çığ gibi honda nın müşteri memnuniyeti umurunda değil. Şikayetlerimiz karşısında Ne yetkili serviler ne Türkiye honda nın umurunda değiliz öyle gözüküyor.. Gerekirse Japonya merkez ile iletişim kurabilmek için japonca bilen arkadaşlar varsa onlarıda bulmalıyız diye düşündüm.
Buradan mağduriyet yaşayan tüm honda sahiplerini birlik olmak ve sesimizi duyurmak için konuşmak, tartışmak ciddi paralar ödeyerek aldığımız araçların sorunlarına çözüm odaklı davranmaları sağlamak için, hondayı bizi ciddiye almak zorunda bırakmak için artık harekete geçmeliyiz diyorum.
Lütfen burada bu konuyu konuşalım ve sonunda eyleme hep beraber geçelim diyorum....
EN BÜYÜK PROBLEMDE TÜRKİYE MONTAJI REZALET !....
Buradan mağduriyet yaşayan tüm honda sahiplerini birlik olmak ve sesimizi duyurmak için konuşmak, tartışmak ciddi paralar ödeyerek aldığımız araçların sorunlarına çözüm odaklı davranmaları sağlamak için, hondayı bizi ciddiye almak zorunda bırakmak için artık harekete geçmeliyiz diyorum.
Lütfen burada bu konuyu konuşalım ve sonunda eyleme hep beraber geçelim diyorum....
EN BÜYÜK PROBLEMDE TÜRKİYE MONTAJI REZALET !....