- Ad Soyad
- mahmut öz
- Aracınız
- Civic FC5 2019
2019 model Fc5 kasa. lpg devamlı boş gösteriyordu, fulledim, kalibrasyonu yaptım birkaç kere, bu sefer 1 diş göstermeye başladı. Sanayideki ustanın "orjinal parçaları al, sadece Brc servis satar" demesi üzerine Altunizade Ayışığı servise götürdüm, arkadaş şu parçayı değiştirdi ve düzeldi, 1500 tl ücret aldı. aliexpress'te 3 dolar bu parça.
İnternetten uyguna bulup değiştireyim dedim, ama daha önce konuştuğum tamirciler "Brc 'nin orjinal parçasını bul al" demişlerdi. Lanet olsun mecbur kaldık işte.
İnternetten uyguna bulup değiştireyim dedim, ama daha önce konuştuğum tamirciler "Brc 'nin orjinal parçasını bul al" demişlerdi. Lanet olsun mecbur kaldık işte.
Lpg Seviye Sensörü Göstergesi Lpg Dönüşüm Kiti Sensörü De Nivel Glp Indicador De Nivel Gaz Lp - Buy Lpg Level Sensor,Sensor De Nivel Glp,Indicador De Nivel Gas Lp Product on Alibaba.com
Lpg Seviye Sensörü Göstergesi Lpg Dönüşüm Kiti Sensörü De Nivel Glp Indicador De Nivel Gaz Lp - Buy Lpg Level Sensor,Sensor De Nivel Glp,Indicador De Nivel Gas Lp Product on Alibaba.com
turkish.alibaba.com