Konuya cevap cer

ben zaten reklamları engelliyorum(son 20 yıldır smart tv hariç reklam görmedim, smart tv'yi de halledicem yakında) o konuda bir yorum yapamam ama reklam geliri artırma konusunda bir fikir verebilirim.

google'da honda ile ilgili bir şey aratınca bu sayfaya denk geliyorsunuz, ama üye değilseniz sayfa bulanık çıkıyor. yazıları okuyamıyorsunuz.

tamam eğer honda sahibiyseniz benim gibi üye olur girersiniz reklamları da görürsünüz, ama honda sahibi değilseniz sayfayı kapatır çıkarsınız.

bu hem bounce rate(sayfadan kaçma oranı) yükseltir hem de reklam gelirinizi düşürür.

honda alsam mı diye araştırırken bu sayfaya bolca denk gelip üyeliğe zorladığını görünce kapatmıştım, sonra iyice sinirlenip üye olmadan bulanıklığı kaldırıp o şekilde gezmeye başlamıştım.

arabayı alana kadar da üye olmadım.

site sahibi değilim ama bolca dijital pazarlama eğitimi almıştım çalıştığım şirketlerde, onlar da tr'de en tepede sitelerdi.

bir de eski arabamın(fiat) forumuna parçacılar çok reklam verip forum üyelerine indirim yaparlardı, site parçacılardan da para kazanıyordu.

honda aksesuarcıları biraz tok satıcı olduğu için bu topa girmiyorlar sanırım.

Geri