Devamlı temizlemek değilde Yılda 1,2 defa yeterli diye düşünüyorumKaput altında kalıyor zaten fazlada kasmaya gerek yok bugunn temızle 1 ay sonra yine aynı ondan dolayı ben bıraktım
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Devamlı temizlemek değilde Yılda 1,2 defa yeterli diye düşünüyorumKaput altında kalıyor zaten fazlada kasmaya gerek yok bugunn temızle 1 ay sonra yine aynı ondan dolayı ben bıraktım
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Normalde en fazla kaç lt. alıyordu?Merhabalar herkese iyi aksamlar, bugün gaz deposunu fulleyim bakalım kac km gidecez dedim. Ama bu defa herzaman kinden daha fazla aldı pompacıya nasıl olduda bu kadar bastın diye sorduğumda yazın genleşiyor şuan hava soğuk olduğu için fazla aldı sorun yok dedi.
Litre fiyatı 3.81
Devamlı opet ten alıyorum.
38.18 Lt alması normal mi acaba ?
Biraz fazla almış gibi hocam. Benim en fazla 34 litre aldı. Eskiden 30 litrede direk atardı ama sonradan şamandıradan heralde fazla almaya başladı.Merhabalar herkese iyi aksamlar, bugün gaz deposunu fulleyim bakalım kac km gidecez dedim. Ama bu defa herzaman kinden daha fazla aldı pompacıya nasıl olduda bu kadar bastın diye sorduğumda yazın genleşiyor şuan hava soğuk olduğu için fazla aldı sorun yok dedi.
Litre fiyatı 3.81
38.18 Lt alması normal mi acaba![]()
Hocam taş çatlasa 36 alırdı 35,36 bu civardaydıNormalde en fazla kaç lt. alıyordu?
Kışın biraz fazla olması normal. Birde tekrar tekrar gaza alıp kullanırsanız farkeder. 2 litre fazla olması problem değil. Şamandıra attıktan sonra dolum yaptırmayın yeter.Merhabalar herkese iyi aksamlar, bugün gaz deposunu fulleyim bakalım kac km gidecez dedim. Ama bu defa herzaman kinden daha fazla aldı pompacıya nasıl olduda bu kadar bastın diye sorduğumda yazın genleşiyor şuan hava soğuk olduğu için fazla aldı sorun yok dedi.
Litre fiyatı 3.81
38.18 Lt alması normal mi acaba![]()
aracı aldığımda torpido gözünde duruyordu