Bugün Honda'nıza ne yaptınız?

Set tesisatlarini döşedik akü kutup başlarını değiştirdim
Klima gazı klima kompresörü vs bakımı
Yarında krank kecesi degisecek değiştirdim ama keçe tutmadı birde o kadar silikonladim poff ???

Set tesisatlarini döşedik akü kutup başlarını değiştirdim
Klima gazı klima kompresörü vs bakımı
Yarında krank kecesi degisecek değiştirdim ama keçe tutmadı birde o kadar silikonladim poff ???
Mersin bu işlemleri nerede yaptırıyorsunuz, güvenilir ustanız varmı merak ettim :unsure:

Bakım için birkaç parça aldım. Conti v kayısı sordum 135tl dediler. İntetnette daha ucuza var nereden alsam kararsız kaldım uymazsa filan diye. 6pk2090 alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba ?

Bakım için birkaç parça aldım. Conti v kayısı sordum 135tl dediler. İntetnette daha ucuza var nereden alsam kararsız kaldım uymazsa filan diye. 6pk2090 alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba ?
6pk2090dan sıkıntı yaşamamanız lazım, eğer 135 liralık kayış 2019 üretimi ise bence tercih edilebilir.

Bunlarında mı üretim tarihi oluyor ? teker lastiklerinde dikkat ediyorduk ama v kayısında hiç aklıma gelmemişti.
Mutlaka dikkat edin, kayış zaten kauçuk esaslı bir parça ve zamanla sertleşip özelliğini kaybediyor,
En kötü ihtimal normalde 5 yıl gidecek parça eskiyse 2 yılda özelliğini kaybedebiliyor.

Geri