Merhaba aracım 1.5ex 1994 model civic hb aracımın ön farlar da mercek ve angel var far olarak da xenon ve ayarları iyi şekilde kullanıyorum herhangi bir yansıma olayı falan yok bugun aracımı park ettiğimde trafik polisi geldi ve sorgulamaların ardından aracımı çalıştırıp egsoz sesini dinledi bir şey olmadığı halde Kuman’da mı var diye altına yatarak kontrol etti sonra Işık’ları açmamı istedi benden bende açtım sonra dedi ki aracını bağlayacağız mercek takmışsın dedim nasıl olur muayeneden bu şekilde geçtim mercek olmadığı zaman ışık dağılmaz mı dedim benim arabama bak var mı öyle bir şey diyerek azarladı dedim mümkün değil ceza yazamazsın sonra sert çıktığımı görünce angele takıldı bu yasak dedi bundan ceza yazacağım demeye getirdi dedim sadece yanıyor göz alacak bir durumu yok görüşe engel değil yine o şekilde geçtiğimi belirttim bana dediği dikkat çekiyor kazaya sebebiyet bu dedi kısa tutayım hemen orada söktüm ve artık yok dedim dahası da oldu ama merak ettiğim şimdi sonradan takılmış merceğin herhangi bir cezai işlemi var mı aynı şekilde angeller. Benim bildiğim led ampüller mercek ile kullanılıyor ve rengi normal beyaz kusura bakmayın biraz uzun oldu yardımınızı bekliyorum daha önce yaşayan varsa bu arada angel rengi turumcumsu bir renk resim ekledim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi