2016 fb7 model aracıma cam filmi uygulatmak istiyorum istanbul anadolu yakasında çok yer gezdim döşeme cıkmadan olmaz dediler yardımcı olursanız sevinirim
Hocam k. Maraşa nerede yaptırdınız. Fiyat nr kadar tuttuBen k.marasta yaptirdim kapilarda filan hicbiryeri sökmeden yaptirdim ...ben k.marasta bunu yaptirabiliyrsm istanbuldada sende yaptirrsin
Söktürmeden yaptırın yorumunu daha çok aldımDöşemeler sökülmezse iyi olmaz özellikle kelebekler. Çok problem değil döşemelerin sökülmesi
Mi Note 3 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
baktım baya yerede yapan olmadıBen k.marasta yaptirdim kapilarda filan hicbiryeri sökmeden yaptirdim ...ben k.marasta bunu yaptirabiliyrsm istanbuldada sende yaptirrsin
K.marasta 3m diye bir yer var agcaliyi cikinca sagda kaliyor ...amerikan film 3m marka lar var...biz iki arkadas orada yaptirdik amerikan 300. 3m 700 e var 1000 e var garantili sakin sanayide filan film yaptirmaHocam k. Maraşa nerede yaptırdınız. Fiyat nr kadar tuttu
Oralar sokulunce ses yapiyor ileriki asamada...ondan dedim ben sokturmeden yaptirdim.Döşemeler sökülmezse iyi olmaz özellikle kelebekler. Çok problem değil döşemelerin sökülmesi
Mi Note 3 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yanlis soyledim agcaliyi cikinca 200 metre sonra solda kaliyor ???K.marasta 3m diye bir yer var agcaliyi cikinca sagda kaliyor ...amerikan film 3m marka lar var...biz iki arkadas orada yaptirdik amerikan 300. 3m 700 e var 1000 e var garantili sakin sanayide filan film yaptirma