Cam kaldirma modülü hakkinda yardim

Arkadaşlar 2008 elegance aracıma cam kaldırma modülü takmak istiyorum ama yardımcı olabilirmisiniz hangi marka olmalı ve nelere dikkat etmeliyim bide bazı satış sitelerinde üniversal cam kaldırma modülleri var fiyatlarıda uygun bunlar bizim araçlara uygun mu yardımcı olursaniz sevirim

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Arkadaşlar 2008 elegance aracıma cam kaldırma modülü takmak istiyorum ama yardımcı olabilirmisiniz hangi marka olmalı ve nelere dikkat etmeliyim bide bazı satış sitelerinde üniversal cam kaldırma modülleri var fiyatlarıda uygun bunlar bizim araçlara uygun mu yardımcı olursaniz sevirim

Araca özel soketli modülleri tercih edin, bulabilir iseniz cyclone marka tercih edebilirsiniz.

Tsk hocam peki bu piyasada üniversal modeller var bunlar uyumlu olur mu soketleri her arabanin aynı mı acaba nasıl üniversal oluyor bilginiz varmı

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Tsk hocam peki bu piyasada üniversal modeller var bunlar uyumlu olur mu soketleri her arabanin aynı mı acaba nasıl üniversal oluyor bilginiz varmı

Universal olanlar da soket uyumu olmaz kablolar kesilerek bağlantı yapılır, her arabanın soket girişi farklı oluyor.

2009 elegance sunroof ve camlar dahil kumandadan kapatma icin modül bilen varmi acaba

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri