Civic FB7 CarPlay uyumlu hızlı multimedya?

Ad Soyad
R. Kaan Karaman
Aracınız
Civic FB7 2014
İnternette izlediğim videolarda taktıkları ekranlarda CarPlay’in yavaş çalıştığını görüyorum. Ekran ararken de önceliğim kablosuz CarPlay özelliğinin olması ve cihazın hızlı çalışması. Şu anda Navecron’un bir multimedyasını beğendim ancak emin olmadan almak istemiyorum.

Böyle bir ekran bilen/kullanan var mı?

selamlar bence güzel bir multimediacıya gidip oradan model beğenip taktırmak daha mantıklı olacaktır.

Bu cihazlar kalite kalite genelde ram miktarı ne kadar fazla ise o kadar hızlı çalışıyorlar.

Bu cihazlar kalite kalite genelde ram miktarı ne kadar fazla ise o kadar hızlı çalışıyorlar.
Bu cihazlar android tabanlı olmaları gereği işin sonunda yavaşlamaya başlıyor resetlemek gibi geçici çözümleri var . Genellikle 4 ve 8 GB ramlik modeller oluyor 8 GB ramlik bir model alırsanız yeterli olacaktır.

selamlar bence güzel bir multimediacıya gidip oradan model beğenip taktırmak daha mantıklı olacaktır.
Bu cihazlar android tabanlı olmaları gereği işin sonunda yavaşlamaya başlıyor resetlemek gibi geçici çözümleri var . Genellikle 4 ve 8 GB ramlik modeller oluyor 8 GB ramlik bir model alırsanız yeterli olacaktır.
Peki CarPlay olan bir multimedya kullandınız mı acaba? Deneyimlerinizi paylasabilir misiniz mümkünse?

Peki CarPlay olan bir multimedya kullandınız mı acaba? Deneyimlerinizi paylasabilir misiniz mümkünse?
Ablamın focusuna taktırdım ben bir sıkıntısı yok sadece mikrofonu güzel çalışmıyor onun haricinde memnunlar. Ben kendi aracımı telefon tutucu ve bluetooth ile kullanıyorum.

Geri