Şubatın başında satın aldım halen gelmedi, gelirse deneyeceğim ama bekliyorum halenMerhaba arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanan var mı? Gerek youtube’da gerek başka forumlarda çok olumlu yorumlar gördüm denemek için sipariş vereceğim ama bizim forumda kullanan var mı varsa deneyimlerini sunmalarını rica edeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 252208
FD6 I-VTEC
Şubatın başında satın aldım halen gelmedi, gelirse deneyeceğim ama bekliyorum halen![]()
Sordum ama gelen yok, satıcıya da 3 kere mesaj attım biraz bekleyin diyor ısrarla, 1 kere dispute açıp bekledim ama 1 haftaya gelmezse tekrardan açacam, 3 ayı geçti çünküHocam şimdiye gelmesi lazım PTT sordunuz muGelince yorumlarınızı bekliyorum
FD6 I-VTEC
Sordum ama gelen yok, satıcıya da 3 kere mesaj attım biraz bekleyin diyor ısrarla, 1 kere dispute açıp bekledim ama 1 haftaya gelmezse tekrardan açacam, 3 ayı geçti çünkü![]()
Evet, Türk otomotiv sektörü saolsun, bizi Çin'den Amerika'dan alışveriş yapar hale getirdiFiyat farkı çok olmasa burdan alırdım ama 100 TL oynuyor
FD6 I-VTEC
Evet, Türk otomotiv sektörü saolsun, bizi Çin'den Amerika'dan alışveriş yapar hale getirdi![]()
Ben Ocak ayında satın almıştım ama ürün elime hiç geçmedi, sonrasında da para iadesi aldım ve tekrar denemedimÜrünü deneyen oldu mu arkadaşlar?