Yakın zamanda bir tanıdığım sıfır seat leon aldı 160 bin liraya. Araç dizel otomatik. Fiyat ilginç geldi, tüm fiyat listesine baktım benzinli otomatikte bu fiyata. Açıkçası ben leon'u bu paraya daha çok tercih edilebilir buluyorum.8 saniye mi7,5 saniye altına iner zannetmiştim ama eski RS ile arasında sadece 0,1 saniye var
cvt şanzımanlı RS yi beğenmeyip manuel vites olsa iyi olurdu diyenlere selamlar
0,1 saniye fark varmış
o da vites geçişinde hata yapılmazsa. 44 kilogram hafif olması ve vitesin manuel olması arasında bu kadar fark varsa acaba HB sport plus 1600kg falan mı
9,2 litre yaktırmış gazladım ondandır diyor ama bunun çok altına pek ineceğini zannetmiyorum, zaten bu arabalar şehir içinde kısa mesafe sürüşlerde bu kadar yakar.
160000 liraya alınacak en ideal otomobillerden birisi olmuş tabi keyfini bilenlere.
Hocam videoyu izledim. Teşekkür ederim paylaşımınız için. ??1.5 Turbo motorun manuel vites ile performansına dair fikir edinme açısından güzel bir video olduğunu düşünüyorum
Bence 3000 devir civarı kalksa bu kadar patinaja kalmadan daha iyi bir kalkış yapabilirdi. Genelde istenince güzel kalkış yapılamıyor bence, biraz doğal halinde kalkış yapması lazımdıDikkatimi çeken bir husus ise aynı donanım paketindeki 1.5T ‘nin CVT ve manuel şanzıman olanları arasındaki fiyat farkının 4 bin TL civarında olması...
CVT şanzıman fiyatının 40-50 bin TL civarlarında olduğu söylentileri ve yorumlarından sonra bu iki otomobilin satış fiyatları arasındaki fark çok uyumsuz olmuş...!
Bu durumda manuel şanzımanlı 1.5T ‘nin pahalıya satıldığını mı yoksa CVT arızasında ederinden çok daha fazla para isteyeceklerini mi düşünmeliyiz acaba... ?