Civic Cafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Civic Cafe

İyi dilekleriniz için teşekkürler abilerim , İstanbul buluşmasından ses seda çıkmadı haziranda inşallah yapıcaz bir süprizimde olucak size :)

10 cm lik çiziği sulu boya fırçasıyla yapsakta belli olur yapan yapar ama benim gözüme battığı için içime sinmez

Ya neden biliyomusun. İns basina gelmez ama tampon bu illa bi darbe ufak surtmeler oluyor zamanla. O yuzde ufak rutuslar daha mantikli geliyor bana bu cizikler icin. Bide bi ince nazarlik sart arabaya. Ama icin rahat etmiyorsa yapacak bise yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[quote author=Wordls link=topic=25.msg4421#msg4421 date=1400398619]
Ya neden biliyomusun. İns basina gelmez ama tampon bu illa bi darbe ufak surtmeler oluyor zamanla. O yuzde ufak rutuslar daha mantikli geliyor bana bu cizikler icin. Bide bi ince nazarlik sart arabaya. Ama icin rahat etmiyorsa yapacak bise yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote]
Abi doğru diyorsun istanbulda aracın temiz kalması zor ama hani kadınlar evinin temiz olmasını isterya bendeki aynı o hesap araba tertemiz olmalı rütuş yaptım ama bariz belli oluyor birde nazarlığım var 2.sine hiç gerek yok :)

Geçmiş olsun Berk, tamponlar her zaman çizilmeye mahkum kafaya takılacak bir şey yok ;)

Berk geçmiş olsun
Bi nazar duası al şu arabaya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sağolun abilerim , arabada dua kitapçığı var ama nazar duasıda alıcam

Göz var abi göz satalım dedikya ondan oldu bunlar :)

günaydın hayırlı cumalar :ok:

Geri