Civic FC5 Civic Dizel Debriyaj Sesi

Katılım
31 Ara 2018
Mesajlar
22
Çözümler
1
Tepki puanı
10
Konum
İstanbul
Aracınız
Civic FC5 2018
Arkadaşlar aracım 2018 Civic Dizel Manuel
Debriyaja sonuna kadar bastığımda belli bir noktada takk diye bir ses geliyor. Debriyajdan ayağımı çektiğim de ses gelmiyor. Ses tüm viteslerde ve boşda da mevcut sorun nerededir acaba başına gelen var mı?


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Benim 2013 dizel manueldede aynisini yapiyor.Ama bir problemim yok.Aracim 129 binde ve debriyaj biraz sert ama kullanmada bir sıkıntım yok.
 
Yok araci gecen ay aldim.Debriyajin biraz sert olduğunu soylediler.Onun dışında bununla alakalı o an bir şey hissetmediğim için bir şey sormamistim.Sizin aracta yenimi oldu.Belki ilk aklıma gelen bir yerde surtme olabilir,yağlama olursa düzelebilir mi?Birde merkezlerde bir problem olabilirmi?Aklıma ilk gelenler bunlar
 
Aniden başladı. Ses dışarıdan geliyor debriyaj rulmanı , debriyaj merkezi, baskı balata vs kaynaklı olabilir bilemiyorum henüz nedenini. Salı gününe servisten randevu aldım bakalım


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Sanki bende bazen yapiyor gibide bir durum var.Gecen uzun yol yaptım çok hissetmedim ama bu hafta yine hissetmeye başladım.Umarim en minimize bir şekilde basit olarak probleminizi çözersiniz.Gecmis olsun.
 
Mesela bugün kullanıyorum ,bir ses yok.Servise getirdiğinizde çözümünü paylaşırsanız sevinirim.
 
Hayirlisi olsun,debriyajdaki sesin kesilmesine sevindim.Debriyaj pedalida yumuşamiştir umarim.Bir de bu işlemler ne kadar tuttu desem ne dersiniz?Yaptıracağım zaman ona göre hareket ederim.
 
Geri
Üst