Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Civic FB7 Klima kullanımı ve yakıta etkisiYnt: Civic FB7 Klima kullanımı ve yakıta etkisiYa klimanın mutlaka motora yük bindirmesi (yakıta artısı) var. Özellikle düşük devirlerde. ama klimanın motora en az yük bindirdiği araçlar japonlardır. Özellikle honda. Klima açıldığında motoru stop ettiren araçlar tanıyorum. Rampadan çıkarken klimayı kapatan anlı şanlı markalar biliyorum. O açıdan Honda şimdiye kadr beni üzmedi. yakıta %3-%5 illaki artısı vardır. ben araca binince klimayı hemen automatik moda alırım. 2-3 dk yüksek hızda çalışır. ardından hemen moddan üflemeyi 1-2 çizgiye düşürüp üfleme yönünü karşıma ve ayaklarıma veririm. Derece 22 de sabittir benim.
Ynt: Civic FB7 Klima kullanımı ve yakıta etkisi
Ya klimanın mutlaka motora yük bindirmesi (yakıta artısı) var. Özellikle düşük devirlerde. ama klimanın motora en az yük bindirdiği araçlar japonlardır. Özellikle honda. Klima açıldığında motoru stop ettiren araçlar tanıyorum. Rampadan çıkarken klimayı kapatan anlı şanlı markalar biliyorum. O açıdan Honda şimdiye kadr beni üzmedi. yakıta %3-%5 illaki artısı vardır. ben araca binince klimayı hemen automatik moda alırım. 2-3 dk yüksek hızda çalışır. ardından hemen moddan üflemeyi 1-2 çizgiye düşürüp üfleme yönünü karşıma ve ayaklarıma veririm. Derece 22 de sabittir benim.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.