Aynen katiliyorum hem yakit olarak hemde sikinti yonunden kafamiz rahat bide o rahatligi ben baska arabada bilamiyorumÖnce aldığımız arabayı tanımalı ve almadan önceki beklentilerimizi belirleme iz gerekir. Honda rampa da gitmiyor deniyor ama nasıl gitmiyor? Mesela Geçen gün 2010 focus manuel 5 vites 1.6 Prince lpg li kullandım. Evet rampa da bayılmıyor. Çünkü 4000devirde anca 130 yapıyor. Bende de 2015 otomatik LPG'li civic var. Ben aynı rampa ya 4000devirle girsem nolur? Focus arkamdan el sallar. Focus 5.vites 2500 devirde anca 90-100 yapıyor ve anında 4. Vitese düşüyor. Atmosferikte en iyi yine vtec tir arkadaşlar. Turbo alan arkadaşlar da sonradan lpg taktırmak istiyor ve acaba lpg turbo ya zarar verir mi diye soruyor. Ekonomi istiyorsan bizim motor 10numara. Performans istiyorsan turbo al. O da yakıt fiyatlarını düşünecek olursak ekonomiden uzak bir tercih oluyor. Şöyle ki 2010süperb 1.4TSI Manuel 6 vites araçla Balıkesir - kayseri gitgel uzun yolda 800 TL benzin yaktı. Honda mı bir kez daha sevdim ?
General Mobile 4G cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
LG-D855 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.