- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Yaklaşık 3-4 ay önce Amazon.com'dan satın aldığım şöför kapı gergisinin montajını kendim yapmıştım, aslında kapıyı eğimli alanda tutma problemi yoktu ama sesi bayağı rahatsız ediyordu, yaklaşık 5.yılda bu sesi yapmaya başladı (Sesin oluşmasını hızlandıran etken bence kapılardaki izolasyona bağlı artan ağırlık
).
Parçada acaba uyum sorunu yaşarmıyım diye düşünmüştüm ama aracın üzerindeki ile birebir aynı, kapı gergisi sesinden bıkanlar için alternatif bir çözüm olduğunu düşünüyorum.
Parça kodu 72380-TR3-A01,
Öncesi,
Sonrası,
FD6 kullanıcıları için komple gergiyi değiştirmekten daha uygun maliyetli bir yöntemde mevcut,
www.civictr.com

Parçada acaba uyum sorunu yaşarmıyım diye düşünmüştüm ama aracın üzerindeki ile birebir aynı, kapı gergisi sesinden bıkanlar için alternatif bir çözüm olduğunu düşünüyorum.
Parça kodu 72380-TR3-A01,
Amazon.com: Genuine Honda 72380-TR3-A01 Left Front Door Checker: Automotive
Buy Genuine Honda 72380-TR3-A01 Left Front Door Checker: Replacement Parts - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Öncesi,
Sonrası,
FD6 kullanıcıları için komple gergiyi değiştirmekten daha uygun maliyetli bir yöntemde mevcut,

Civic FD6 - Kapı gergisi
2007 HONDA Civic aracımın 4 kapısı da açıldığı zaman durmuyor hemen kapanıyor gergiler bozulmuş olabilir mi yoksa hepsi mi böyle oluyor iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.