Civic FD6 Civic FD6 için Fren Balata ve Disk Tecrübeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ouzhanss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim araca benden önceki sahibi yan sanayi takmış frene basınca sürtünme sesi çıkıyor. Sanki balatalar bitik gibi

İyi günler herkese.
Honda Civic 2010 Otomatik Aracım fren balata ve ön diskleri değiştirmek istiyorum.
Ses yapmayan ve Çok toz bırakmayan tecrübelerinize dayanarak önerebileceğiniz bir markalar nelerdir ?
Yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Trw disk ve balata. Brembo disk + müller balata denenebilir. Ate disk ve balata da bulunabilirse iyidir.

İyi günler herkese.
Honda Civic 2010 Otomatik Aracım fren balata ve ön diskleri değiştirmek istiyorum.
Ses yapmayan ve Çok toz bırakmayan tecrübelerinize dayanarak önerebileceğiniz bir markalar nelerdir ?
Yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Mesajınızın aktarıldığı bu konuyu lütfen inceleyiniz.

Civic fd6 2011 erken abs ye girme sorunu olan varmı varsa nasıl çözdü araç cok kayıyor frene basınca abs giriyor sacma sapan yerlerde düşük hızlarda

SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu sorunu farklı zamanlarda farklı kişiler yaşadı ve fren hidrolik değişimi, ABS beynini tamiri, yeni lastik/ yeni disk /yeni balata gibi değişikliklerle çözüm bulduğunu söyleyenler oldu, açıkçası eski Fd6mın frenleri bakımlı olduğu için bu sorunu kendim yaşamadım.
Komple fren sistemini etkileyen parçaları kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Araç 85 binde diskler yeni brembo lastikler mıchel ama fren hidroligi abs beyin tamiri denemedim böle giderse satıcam yeni aldım ama hiç memnun degilim frenlerde berbat ötesi vtec2 vardı hic.böle sorun olmuodu
Bu sorunu farklı zamanlarda farklı kişiler yaşadı ve fren hidrolik değişimi, ABS beynini tamiri, yeni lastik/ yeni disk /yeni balata gibi değişikliklerle çözüm bulduğunu söyleyenler oldu, açıkçası eski Fd6mın frenleri bakımlı olduğu için bu sorunu kendim yaşamadım.
Komple fren sistemini etkileyen parçaları kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Araç 85 binde diskler yeni brembo lastikler mıchel ama fren hidroligi abs beyin tamiri denemedim böle giderse satıcam yeni aldım ama hiç memnun degilim frenlerde berbat ötesi vtec2 vardı hic.böle sorun olmuodu

Muhtemelen sizden önceki sahibi belirli fren bakımlarını zamanında yaptırmadığı için böyle bir durumla karşılaşmışsınız.
Öncelikle fren hidroliğini değiştirmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca balataları sadece önleri mi değiştirdiniz yoksa arkaları da değiştirdiniz mi?
Aracınız kaç bin.de ve hangi yıl?

2011 elegans 86 binde fren bakımı ile bilgim yok diskler yeni degişmiş dedi satıcı ve usta balatalarda yeni dedi komple değişmiş herhalde ama fren hidrolipi değişimini deneyecegim bakalım sonuc ne olacak
Muhtemelen sizden önceki sahibi belirli fren bakımlarını zamanında yaptırmadığı için böyle bir durumla karşılaşmışsınız.
Öncelikle fren hidroliğini değiştirmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca balataları sadece önleri mi değiştirdiniz yoksa arkaları da değiştirdiniz mi?
Aracınız kaç bin.de ve hangi yıl?

Geri