Umarım 45'lik sorunu çözer. tek ben mi yaşıyorum bu durumu acaba? bu aracı aldığıma pişman oldum neredeyse

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hocam akü konusunda kendinizi çok üzüyorsunuz. Araç lpgli olsa 55 takın derdim. Fakat akünün kısa sürede deşarj olması var ise bunun üzerinde daha çok durulması lazım. 74'lük bile taksanız deşarj olan akü onuda boşaltır. Yani ana probleminiz büyük ve küçük olması değil! Aracınız modifiye görmüş yapılan işcilik çok çok önemlidir. Sonradan takılan aparatları kullanmaya devam etmeyi düşünüp ve bu cihazlar çok yüklü akım çekiyor ise 55'lik takılabilir. Veya sonradan yapılan elektronik bütün aparatları iptal edin. Tekrar deneyin. Araç stop ettikten sonra eksi kutbundan kaçak tespiti yapılmalı. Ben olsam önce sonradan yapılan işlemleri baz alarak yol alırdım. Araç çalışır iken 14 -14,5 arası rahat görülmesi lazım. (Alternatör testi)Umarım 45'lik sorunu çözer. tek ben mi yaşıyorum bu durumu acaba? bu aracı aldığıma pişman oldum neredeyse![]()
üzülmemin nedeni şu: 6 ay oldu alalı ve sorunu çözemediler. modifiye edilen tüm donanımlar söküldü. hem servise hem oto tamire götürdüm, herhangi bir kaçağın olmadığı söylendi. üzerine 42'lik akü var. birisi 55 takalım diyor, diğeri aracın orjinal aküsü 42'dir 55 fazla, aracı en az 2 günde bir çalıştırmanız lazım diyor. kış boyu karlı zamanlarda kullanmadım haliyle. kullanıcam zaman da bakıyosun akü boş!Hocam akü konusunda kendinizi çok üzüyorsunuz. Araç lpgli olsa 55 takın derdim. Fakat akünün kısa sürede deşarj olması var ise bunun üzerinde daha çok durulması lazım. 74'lük bile taksanız deşarj olan akü onuda boşaltır. Yani ana probleminiz büyük ve küçük olması değil! Aracınız modifiye görmüş yapılan işcilik çok çok önemlidir. Sonradan takılan aparatları kullnmaya devam etmeyi düşünüp ve bu cihazlar çok yüklü akım çekiyor ise 55'lik takılabilir. Veya sonradan yapılan elektronik bütün aparatları iptal edin. Tekrar deneyin. Araç stop ettikten sonra eksi kutbundan kaçak tespiti yapılmalı. Ben olsam önce sonradan yapılan işlemleri baz alarak yol alırdım. Araç çalışır iken 14 -14,5 arası rahat görülmesi lazım. (Alternatör testi)
> Evet ilk araçlarda genel olarak yaşanan bir tecrübesizlik daima olur. Bunu ben bile yaşadım rahat olun. Ne kadar kısa sürede hallederseniz yanınıza kâr kalır.üzülmemin nedeni şu: 6 ay oldu alalı ve sorunu çözemediler. modifiye edilen tüm donanımlar söküldü. hem servise hem oto tamire götürdüm, herhangi bir kaçağın olmadığı söylendi. üzerine 42'lik akü var. birisi 55 takalım diyor, diğeri aracın orjinal aküsü 42'dir 55 fazla, aracı en az 2 günde bir çalıştırmanız lazım diyor. kış boyu karlı zamanlarda kullanmadım haliyle. kullanıcam zaman da bakıyosun akü boş!
bir de şöyle bir durum var. ilk aracım, kullanmayı bunda öğreniyorum. soğudum kısacası. bir de bu kadın aracı değildir diye iyice moralimi bozuyorlar.![]()
üzülmemin nedeni şu: 6 ay oldu alalı ve sorunu çözemediler. modifiye edilen tüm donanımlar söküldü. hem servise hem oto tamire götürdüm, herhangi bir kaçağın olmadığı söylendi. üzerine 42'lik akü var. birisi 55 takalım diyor, diğeri aracın orjinal aküsü 42'dir 55 fazla, aracı en az 2 günde bir çalıştırmanız lazım diyor. kış boyu karlı zamanlarda kullanmadım haliyle. kullanıcam zaman da bakıyosun akü boş!
bir de şöyle bir durum var. ilk aracım, kullanmayı bunda öğreniyorum. soğudum kısacası. bir de bu kadın aracı değildir diye iyice moralimi bozuyorlar.![]()
modeli beğenerek almıştım da cidden pişmanım. hafta sonu 3 gün çalışmadı, 4. gün akü yine boştu. ve kaç yere götürdük saymıyorum artık, sorunu bulamıyolar. bulsalar yaptırıp satıcam.Kayınvalidem 64 yaşında, sizin aracınızın aynisindan kullaniyor, son derece mutlu. Keyfini çıkarın. Sorununuzu kısa sürede çözersiniz umarım.
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ya akü de bir sorun var yada sürekli aküden besleme yapan ve deşarja neden olan bir bağlantı mevcut, size aslında iyi bir oto elektrikçi lazım.modeli beğenerek almıştım da cidden pişmanım. hafta sonu 3 gün çalışmadı, 4. gün akü yine boştu. ve kaç yere götürdük saymıyorum artık, sorunu bulamıyolar. bulsalar yaptırıp satıcam.
6 ayda 2 kez sıfır akü takıldı. kontrol ediyorlar bir kaçak yok deniyor. en son sonradan takılan geri görüş kamerasını söktüler belki burdandır diye, bakalım 3-4 gün sonra belli olur.Ya akü de bir sorun var yada sürekli aküden besleme yapan ve deşarja neden olan bir bağlantı mevcut, size aslında iyi bir oto elektrikçi lazım.
Aküden çıkan akımı ölçmek çok mu zor? Ampermetre veya voltmetre yok muymuş ellerinde? Varsa anormal bir durum burdan anlaşılırdı. Neden akü değiştiriyorlar?6 ayda 2 kez sıfır akü takıldı. kontrol ediyorlar bir kaçak yok deniyor. en son sonradan takılan geri görüş kamerasını söktüler belki burdandır diye, bakalım 3-4 gün sonra belli olur.
herhangi bir kaçak yok acaba aküde mi sorun var dediler, aküde de bir sıkıntı olmayınca hergün 20 dk çalıştır diye çözüm öneren oldu.Aküden çıkan akımı ölçmek çok mu zor? Ampermetre veya voltmetre yok muymuş ellerinde? Varsa anormal bir durum burdan anlaşılırdı. Neden akü değiştiriyorlar?