Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bende 1.5 yıldır benzinli hb modeli var. Hondata yazılımı var, ayrıca da pedalchip var. Genelde günde 30 km gidiyorum.yaklaşık dur kalk trafik 40 dakika sürüyor .Ekonomik kullanmak için kendimi de zorlamıyorum.Buna rağmen 9.1 litre ortalamam var.Aynı güzargahta uzun süre kullandığım diğer araçların ortalamaları yaklaşık:Bmw 320i 9.4 ltBmw 116i 9.5 ltOpel insignia 12.5 lt( manuel)Toyota yaris 7.8 ltMazda 3 8.3 ltBence benzinli hb, bu kadar gücüne göre sakin kullanımda oldukça az yakıyor. Dizel ile benzinli arasındaki fiyat farkını,bakım maliyetlerini,perfonmans farkını, litre başına farkı ve yapacağınız kilometreye göre karar vermeniz lazım.SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende 1.5 yıldır benzinli hb modeli var. Hondata yazılımı var, ayrıca da pedalchip var. Genelde günde 30 km gidiyorum.yaklaşık dur kalk trafik 40 dakika sürüyor .
Ekonomik kullanmak için kendimi de zorlamıyorum.
Buna rağmen 9.1 litre ortalamam var.
Aynı güzargahta uzun süre kullandığım diğer araçların ortalamaları yaklaşık:
Bmw 320i 9.4 lt
Bmw 116i 9.5 lt
Opel insignia 12.5 lt( manuel)
Toyota yaris 7.8 lt
Mazda 3 8.3 lt
Bence benzinli hb, bu kadar gücüne göre sakin kullanımda oldukça az yakıyor. Dizel ile benzinli arasındaki fiyat farkını,bakım maliyetlerini,perfonmans farkını, litre başına farkı ve yapacağınız kilometreye göre karar vermeniz lazım.
SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.