Katılım
3 Kas 2015
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Aracınız
AYIŞIĞI.jpgKAMPANYA.jpgHONDA TR.jpgPARK.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Kasım ayı içinde Elegance, Executive veya Black Edition araç alanları ilgilendiren bir konu.

Honda Türkiye'nin yaptığı bir kampanyanın bayilerde eksik uygulandığını gördüm.

Honda TR 3 Civic modelİ için NAVİGASYON STANDART" kampanyası yapıyor ama bayilerde bu 2 model için uygulanıyor.

Honda TR kampanya kapsamına Elegance, Executive ve Black Edition modellerini koymuş. Bayiler Elegance modeli kampanyadan çıkarmış.

Elegance en çok satan model zaten, o modeli kampanya dışı bırakmanın yorumunu sizlere bırakıyorum.

Kmapanya metni aşağıdaki gibi, fotoğrafını da ekledim.

Elegance, Executive ve Black Edition versiyonlarında 2.250 TL değerinde Navigaston standart!

• Kredi, navigasyon ve takas kampanyaları sıfır km araç alımlarında, 01 - 30 Kasım 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
• Navigasyon kampanyası; bayi stoğunda bulunan Radyo / CD çalar + MP3'lü araçlar için geçerli değildir. Kredi kampanyası ve takas kampanyası 59.950 TL araç haricindeki tüm Civic Sedan model araçlar için geçerlidir. Honda Türkiye A.Ş. kampanyanın içeriğini değiştirme ya da kampanyayı tümü ile ya da kısmen yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar.
• Kredi kampanyası ve takas kampanyası birleştirilemez.
• Belirtilen 59.950 TL fiyat, 2015 model Civic Sedan 1.6 Dream Benzinli manuel vitesli versiyon için geçerlidir. Kampanya 150 adet stokla sınırlıdır ve 01 - 30 Kasım tarihleri arasında geçerlidir.
• Kredi uygulaması anlaşmalı finans kuruluşları tarafından sağlanmaktadır. Kredi kuruluşlarının kredi başvurusunu reddetmeleri ve kredi kullandırmamalarından Honda Finans ve Honda Türkiye A.Ş. sorumlu değildir.
• İlanda verilen detaylı kredi tablosu hemen ödeme yapılması koşuluyla, eşit ödeme kapsamında aylık ödenecek taksitleri belirtmektedir. Şimdi al Mayıs 2016’da öde kampanyası için faiz oranları ve aylık ödenecek taksit tutarları farklıdır.
• Yıllık Ferdi Kaza Sigortası ve istihbarat ücreti yaklaşık 65 TL olup belirtilen maliyet oranlarına dahil edilmiştir. Sigorta bedeli yaklaşık bir değer olup, müşterinin yaşı, mesleği ve kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir.
• LTV oranı, nihai fatura değeri elli bin Türk Lirası’nı aşan binek araçlarda, bedelin elli bin Türk Lirası’na kadar olan kısmı için %70, elli bin Türk Lirası’nın üstünde olan kısım için %50 olarak uygulanır.
• Finans kuruluşları tarafından faiz oranları üzerinde gerçekleşecek herhangi bir değişiklik kampanyaya yansıtılabilecektir.
• Civic Sedan 1.6 Dream Benzinli manuel vitesli versiyon için CO2 emisyonu 154 gr/km, birleşik yakıt tüketimi 6.7 lt/100 km değerindedir.
• İlanda belirtilen kredi tablosu, sadece Koç Fianans'tan kullanılacak olan kredilerde geçerlidir.
• 6 yıl veya 150.000 km uzatılmış şartlı garanti ile ilgili detaylı bilgiyi www.honda.com.tr veya Honda Yetkili Satıcıları’ndan edinebilirsiniz.
*Hediye edilecek navigasyon; CYCLONE 8" RRW1500’dür.
**%0,92 aylık kredi faiz oranı, sadece Garanti Bankası ve Koç Finans’tan kullanılacak olan kredilerde geçerlidir.
***Takasa verilecek araçta; eksper, fiyat belirlemesi, aracın takasa alınıp alınmayacağı kararı tamamen Honda Yetkili Satıcısı’na aittir.
 
Katılım
3 Kas 2015
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Aracınız
Park Honda ile yaptığım görüşme neticesinde öğrendim ki bu kampanya bilgisi bayilere 14 Kasım'da gitmiş.
Bayi; 01 - 14 Kasım TARİHLERİ ARASINDA ARAÇ SATTIĞIMIZ MÜŞTERİLERİMİZE NASIL AÇIKLAMA YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ demişti.

533492 27 06 numaralı cep telefonundan arandım. Honda Türkiye Müşteri İlişkilerinden Hanif Hanım olduğunu söyleyen bir bayan aradı.

Ben araç için 31 Ekim Cumartesi akşam 20.00- 20.30 gibi bayide kapora bıraktığım için anlaşma yapılmış ve kampanyadan yararlanamazmışım.

Halbuki işlemlerimin başlaması için paranın tamamını ödemedi istediler ve ödemeyi yaptığım Salı günü işlemlere başladılar. İşlemlerin başladığı gün de aracı teslim almadan önce de sorduğumda Navigasyon için ek ücret ödemem gerektiği söylendi.

Kasım ayı kampanyası ile fiyatlara zam geldiği ve benim zamsız fiyattan aldığım söylendi. Eğer kampanyadan yararlanmak istiyorsam zamlı fiyattan araç almam gerekirmiş.

Aracı aldığım fiyat 72.000 TL + 2.250 TL Navigasyon = 74.250 TL

Kasım ayı zamlı fiyat Navigasyon dahil = 73.400 TL

Aradaki fark 850 TL

Yani Kasım ayı içinde araç aldığınızda Navigasyon 1.400 TL ama Ekim ayı fiyatıyla araç aldığınızda Navigasyon 2.250 TL

Honda'nın bu olayın üstünü örtmeye çalışacağını zaten bayiden öğrendim, çünkü onlara da Honda Bölge Müdürü "idare edin" demiş.

Honda gibi bir firmada çalışanların böyle bir hata yapması ve hatalarını örtmek için daha büyük bir hata yapmaları utanç verici.
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
[MENTION=2343]buklamania[/MENTION]

Hocam Honda kampanya düzenleme ve idare etme konusunda bu şekilde hatalar yapıyor, umarım hatalarını kabul ederler, konuyu ilgili bölüme taşıyorum.
 
Katılım
3 Kas 2015
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Aracınız
[MENTION=2343]buklamania[/MENTION]

Hocam Honda kampanya düzenleme ve idare etme konusunda bu şekilde hatalar yapıyor, umarım hatalarını kabul ederler, konuyu ilgili bölüme taşıyorum.

Evet büyük hata yaptılar ve maalesef hatalarının üstünü örtmeye çalışarak daha büyük bir hata yapıyorlar. İlgili departman hatasını kabul edip özür dilese tüketicinin güvenini kazanmış olurlar.
 

msgkcn

0
Katılım
15 Mar 2015
Mesajlar
67
Tepki puanı
0
Arkadaslar uzulmeyin bence hatta kampanya dahilinde navi alanlar uzulsun ben aldim pismanim zaten o araca yakismayan bir navi hediye ediyolar ses cikisi cok kotu video aynatma kotu
 
Geri
Üst