• Forumumuzun gelişimini ve ayakta kalmasını desteklemek için, Özel üye olabilir veya Sticker alabilirsiniz, detaylar için lütfen TIKLAYIN!

Clyclone Multimedya Cİhazı Video Oynatmıyor-Aux Herzaman Çalışmıyor

Katılım
21 Ara 2015
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Aracınız
Arkadaşlar Merhaba,

2012 FB7 Benzinli bir araçım var, clyclone multimedya sistemi var, flash diske mp4 formatında videolar yükledim fakat cihaz üzerinde birtürlü çalıştıramadım.Herhangi bir hata falanda vermiyor video'ya giriş yapıp kaydı seçtiğimde siyah bir ekran geliyor ve bekletiyor öylece kalıyor.

Birde telefonu aux'dan taktığımda 4-5 kez kabloyu cıkar tak yaparak anca çalıştırıyorum.Bunun sorunu ne olabilir.Yaşayan varmıdır.

Yardımınızı rica ederim.​
 
Katılım
10 Ocak 2016
Mesajlar
147
Tepki puanı
1
Video çözünlüğü yüksek olduğundan yapıyordur. büyük çözünürlükte zorlanıyor
 

NoFeaR

Sayfa Yönetim
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
15,211
Tepki puanı
2,388
Konum
İzmir
Aracınız
Civic FC5 2016
Arkadaşlar Merhaba,

2012 FB7 Benzinli bir araçım var, clyclone multimedya sistemi var, flash diske mp4 formatında videolar yükledim fakat cihaz üzerinde birtürlü çalıştıramadım.Herhangi bir hata falanda vermiyor video'ya giriş yapıp kaydı seçtiğimde siyah bir ekran geliyor ve bekletiyor öylece kalıyor.

Birde telefonu aux'dan taktığımda 4-5 kez kabloyu cıkar tak yaparak anca çalıştırıyorum.Bunun sorunu ne olabilir.Yaşayan varmıdır.

Yardımınızı rica ederim.​
linkte anlatıldığı şekilde video formatını değiştirip dener misiniz?

http://civictr.com/showthread.php/1955-Navimex-multi-medya-video-oynatma-sorunu
 
Üst