cumleten hayirli cumalar

Katılım
17 Şub 2017
Mesajlar
39
Tepki puanı
0
Konum
istanbul
Aracınız
Arkadaslar ben ahmet istanbuldan , bir onceki araci 1.6 tdi leon dgs olan ve dsg sanzuman araci hediye etseler binmeyecek kadar nefret eden her gunu sorunlariyla ugrasarak gecirip sonunda sorunsuz oldugunu umit ettigi cvt executive civic alan bir arkadasinizim umarim sorunsuz gunlerde hepimize binmek nasip olur=)
 
Katılım
9 Haz 2014
Mesajlar
626
Tepki puanı
9
Yaş
41
Konum
İzmir
[MENTION=6534]ahmetbylkdz[/MENTION] hoşgeldin. Performans beklentin varsa dizelden sonra atmosferik motor ve çalışma mantığı farklı olan cvt şanzıman dolayısıyla ikisinin kombinasyonu sizi üzebilir. Dsg ile ne gibi sıkıntı yaşadınız neden memnun kalmadınız yazabilirmisiniz rica etsem.
 
Katılım
17 Şub 2017
Mesajlar
39
Tepki puanı
0
Konum
istanbul
Aracınız
Hosbuldum =) oncelikle performans beklentim yok ev is is ev
Dsg aracim dizeldi ilk yil 1 yasindan itibaren isinma sorunu vardi zaten araba otuyor ve sanzuman cok sicak durdur uyarisi cikiyordu hatta okadar otuyoduki mecbur tem e5 kenara cekerdim sonradan mekatronik arizalandi degistirdik sonrasinda kavramasi degisti arac 4 yasina girdiginde kronik sikintilar devam ediyordu traktor gibi sarlama vuruntu vs. En son 3 govde komple sanzuman dagildi iyi niyet garantisiyle iscilik verip firmaya degistirttik dogusa ancak isinma sorunu hic bitmedi aksam sabah yollarda kenara cekmekten yoruldum servisten aldigim cevapta abi istanbula uygun degil kuru sanzuman trafikte isinma yapar cevabindanda biktigim icin sattim aracimi bu aracida sesten oyle bunalmistim ki sirf ses duymayim diye lpg li degil benzinli aldim =)
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
[MENTION=6534]ahmetbylkdz[/MENTION] Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun.
 
Geri
Üst