Civic FC5 Cvt yağı ve filtre bulma?

Ad Soyad
Cafer Taygun Küçüktamer
Aracınız
Civic FC5 2016
Honda FC5 kasa cvt şanzıman için orjinal filitreleri ve yağını temin edebilecegim site önerisi olan varmı internette orjinal ürün bulamadım cevap veren herkese teşekkür ederim

Servis harici bir yerden almayın.
Tamamdır tesekkur ederim servis ellerinde şanzıman kartel içi filitrenin olmadığını ve değişmesine gerek olmadığını söylüyor internette bu filitrelerin olduğu RM & Oto Honda orjinal yedek parça diye bir site buldum ama pek emin değilim

Hocam servisler gerek olmadığını söylüyor ama değişim yapıyorlar en son işçilik dahil 5 lirayı geçiyordu tek bir flitrenin değişimi bakalım Ben 100.000 e gelince değişim yaptıracağım 55 binde biraz fazla geldi o fiyat

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam servisler gerek olmadığını söylüyor ama değişim yapıyorlar en son işçilik dahil 5 lirayı geçiyordu tek bir flitrenin değişimi bakalım Ben 100.000 e gelince değişim yaptıracağım 55 binde biraz fazla geldi o fiyat

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdir saolasin kardeşim cevap için

orjinal servis harici yok zaten 1.5 aydan öncede gelmiyor. piyasada muadilleri var almak isterseniz yönlenmdirme yapabilirim.

orjinal servis harici yok zaten 1.5 aydan öncede gelmiyor. piyasada muadilleri var almak isterseniz yönlenmdirme yapabilirim.
Yönlendirme yaparsanız çok sevinirim gercekten RM otomotiv & eminim Honda yedek parça diye bir site buldum orjinal filitre sattığını söyluyorlar bu site hakkında bir bilginiz varmı

Son düzenleme:
Yönlendirme yaparsanız çok sevinirim gercekten RM otomotiv & eminim Honda yedek parça diye bir site buldum orjinal filitre sattığını söyluyorlar bu site hakkında bir bilginiz varmı
orjinali piyasada bulmanızın mümkünatı yok cunku serviste bile yok :) yurtdıısndan siparişle geliyor. istanbuldaysanız arkadasım biz oto yardımcı olur ismi adem demircan : 05464573457

orjinali piyasada bulmanızın mümkünatı yok cunku serviste bile yok :) yurtdıısndan siparişle geliyor. istanbuldaysanız arkadasım biz oto yardımcı olur ismi adem demircan : 05464573457
Çok saol kardeşim teşekkür ederim Osmaniye'de oturuyorum aracımin şanzıman bakımına 10 bin km kalmıştı fç5 kasalarda şanzıman yağı filitre ne kadar değiştirsende zinciri kirmasini önleyemezsin ne yapacağı belli olmaz dediler (çoğu kişiden bu bilgiyi ögrendim) o yüzden sırf bu cvt şanzıman yüzünden aracı satmaya karar verdim yoksa arabadan çok memnun ve severek kullanıyordum tekrardan teşekkür ederim FC 5 kasanin dizel olanları varmış zf9 sanjiman kullanılıyormuş onlarda Allah kısmet ederse onlardan almayı düşünüyorum yakit az şanzıman çok sağlam diyorlar

Son düzenleme:
Geri