Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hamid Hocam bence serinin en çirkini fb7 kasa ama en sorunsuz, en sağlam, en sıkıntısızı bu kasa çıktı.Forumda yanlış anlaşılmaması için birçok fc5 konularına yorum yapmıyorum, ayrıca senden bana kadar birçok eski kasa sahipleri rahatlıkla fc5' e geçebilir.Bu arada benim görünüş olarak en beğendiğim kasa fc5 ve fd6.Araçta klimadan vites ışıklandırmalarına, kolon göçüklerinden kaput dalgalanmasına, vites sağırlığından arka yere yakınlığına, bagaj kapağı oynamasından cam dipleri boya atmasına, kulakçık olmamasından giderilmeyen silkelemeye kadar maalesef bazı kronik sorunlar oldu.Amma velakin kırmızı rs yapılı sedan kasa trafikte dönüp dönüp baktırıyor orasida ayrı işteSM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hamid Hocam bence serinin en çirkini fb7 kasa ama en sorunsuz, en sağlam, en sıkıntısızı bu kasa çıktı.
Forumda yanlış anlaşılmaması için birçok fc5 konularına yorum yapmıyorum, ayrıca senden bana kadar birçok eski kasa sahipleri rahatlıkla fc5' e geçebilir.
Bu arada benim görünüş olarak en beğendiğim kasa fc5 ve fd6.
Araçta klimadan vites ışıklandırmalarına, kolon göçüklerinden kaput dalgalanmasına, vites sağırlığından arka yere yakınlığına, bagaj kapağı oynamasından cam dipleri boya atmasına, kulakçık olmamasından giderilmeyen silkelemeye kadar maalesef bazı kronik sorunlar oldu.
Amma velakin kırmızı rs yapılı sedan kasa trafikte dönüp dönüp baktırıyor orasida ayrı işte
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.