Dikkatli surun sistem yeniden başlatılıyor hatasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tugsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimki uzun yolda oluyor servisin açıklamaları da sensor tam ortadaymis turbo dan dolayı ısınan yağ virajlara sert girersen yokmuş gibi algılıyormus turuncu ışık yanıyor dolayısıyla

FB7lerde akü zayıfladığında soğuk ilk çalıştırma sonrası bütün ikaz göstergeleri araçta sanki sorun varmış gibi yanıdığına dair bir konu hatırlıyorum.
Sonrasında aslında araçta bir sorun olmadığı, akünün zayıflığından kaynaklı ECUnun bu şekilde ikaz gösterdiğini hatırlıyorum.
Sizin sorunda akü zayıflığı kaynaklı olabilir, akü zayıflığı zaten özellikle kendini soğukta belli eder. Bu sorun ilk soğukta mı başlamıştı?

Ayni sorun bende oldu tum isiklar yandi stop edip tekrar calistirdigimda sistem başlatılıyor dikkatli kullanin yazdi ekranda sorun neden kaynaklanıyor cozdunuz mu?

Hocam sorununuz akü,akünüzü ölçtürmenizi tavsiye ederim.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Iyi aksamlar
Aşağıdaki hatayi alıyorum gostergelerde. Ayrica esp ve lastik uyari isiklari ve bazi hatalar yaniyor.
Tavsiyesi olan varmi.
Araci 10 dk bosta calistirdim hata devam ettiEkli dosyayı görüntüle 218297Ekli dosyayı görüntüle 218298

S60 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benimde aklıma Akü zayıflaması geliyor nedense ?? Araç kaç model LPG var mı ?

SM-A705FN cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Iyi aksamlar
Aşağıdaki hatayi alıyorum gostergelerde. Ayrica esp ve lastik uyari isiklari ve bazi hatalar yaniyor.
Tavsiyesi olan varmi.
Araci 10 dk bosta calistirdim hata devam ettiEkli dosyayı görüntüle 218297Ekli dosyayı görüntüle 218298

S60 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam ayni sorun bende var servis ilk defa karşılaştık sorun yok diye geri gönderiyor nasil cozdun sorunu 1 ayda 5 kere basima geldi yolda direksiyon sertlesmesi tum isiklarin yanmasi seklinde

Geri