Srkn55 0 Katılım 26 Eyl 2018 Mesajlar 121 Çözümler 1 Tepki puanı 58 Konum Tekirdağ Aracınız Civic FC5 2018 23 Eyl 2021 #41 hocam merhaba arka tarafın kulaklık larını nasıl nasıl yaptınız yapıştırma mı ben bi türlü o kısımı yapamadım
hocam merhaba arka tarafın kulaklık larını nasıl nasıl yaptınız yapıştırma mı ben bi türlü o kısımı yapamadım
Kurtcebe88 Katılım 9 Ara 2020 Mesajlar 5 Tepki puanı 8 Konum Eskişehir Aracınız Civic FB7 2015 23 Eyl 2021 #42 Srkn55' Alıntı: hocam merhaba arka tarafın kulaklık larını nasıl nasıl yaptınız yapıştırma mı ben bi türlü o kısımı yapamadım Genişletmek için tıklayın ... Orası bende de olmadı,çift raflı bantla hallettim kalkınca bastırıyorum iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Srkn55' Alıntı: hocam merhaba arka tarafın kulaklık larını nasıl nasıl yaptınız yapıştırma mı ben bi türlü o kısımı yapamadım Genişletmek için tıklayın ... Orası bende de olmadı,çift raflı bantla hallettim kalkınca bastırıyorum iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.