Civic FB7 Duracak kadar yavaşladığımda titreme oluyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eypblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eypblt

0
Aracınız
Civic FB7 2015
Arkadaşlar merhaba. 2015 Otomatik civic fb7 kullanıyorum. LPG li... duracak kadar yavaşladığımda devir 500 un altına iniyor ve titreme oluyor. Cok Nadir de olsa stop ediyor. Sebep ne olabilir acaba?
Desteğiniz icin şimdiden tesekkur ederim.

Benim aracında fb 7 2013 yeni aldım 225 bin km de servis bakımlı komple araç stop etti hava hortumu değişti sübab ayari yapıldı sorunu kesmiş gibiydi yine dalgalanmalar var rolantide ve rolantide cok klima açık bekleyip hareket ederse direksiyon çevirince donmeyip airbag ışığı yakiyo akünün iyi olduğunu söylediler aracin biseyi yok diyip gönderdiler yaşayan varmi bu durumu beyine bağlayınca arıza çıkmıyor kötü gazdan die düşünüyorum benzindede aynısı oluyo
Aynen ustadim kesinlikle hoc stop etmedi. Ama oyle bir devir dusuyor ki aha stop etti iste edecek derken dipten geri geliyor.
Soylediginiz gibi elektrik aksamina ek yuk bindirilen camlar ve farlar var ama vitesi degistirirken, yavaslayinca ve direksiyonu kirinca neden oluyor acaba. Hadi akü desek bu son saydigim 3 durum pek aküye bagli gibi durmuyor. Hele direksiyon son derece acayip yani direksiyonu tam kirinca stop edecek kadar devir dusup titremesi tuhaf. Vites degistirmek de hakeza. Sanki gazdan gibi duruyor ama benzine aldim denedim yine oldu. Acaba bogaz kelebegi mi diyorum, 2 yil once temizletmistim ama yine de bir ihtimal olarak onu dusunuyorum.

2008 FD6 Otomatik Lpg

Benim aracında fb 7 2013 yeni aldım 225 bin km de servis bakımlı komple araç stop etti hava hortumu değişti sübab ayari yapıldı sorunu kesmiş gibiydi yine dalgalanmalar var rolantide ve rolantide cok klima açık bekleyip hareket ederse direksiyon çevirince donmeyip airbag ışığı yakiyo akünün iyi olduğunu söylediler aracin biseyi yok diyip gönderdiler yaşayan varmi bu durumu beyine bağlayınca arıza çıkmıyor kötü gazdan die düşünüyorum benzindede aynısı oluyo
Gaz kelebegi en son ne zaman temizlendi?

Arkadaşlar merhaba. 2015 Otomatik civic fb7 kullanıyorum. LPG li... duracak kadar yavaşladığımda devir 500 un altına iniyor ve titreme oluyor. Cok Nadir de olsa stop ediyor. Sebep ne olabilir acaba?
Desteğiniz icin şimdiden tesekkur ederim.
Selam hocam aynı sorunu bugün bende yaşadım. Işıklara vardım tam yavasladim ayak frende duracağım zangır zangır titremeye başladı bende frene daha sert bastım bu sefer tam durdum fakat arabanın devir stop etmeye kadar düştü sonra n ye aldım sorun düzeldi tekrar d ye aldım bı müddet ilerledim yine ışık yeniden aynı durumu yasadım. Siz frene vas çek yapmışsınız düzelmiş fakat ben frene iyice asıldım bu sefer ayak frendeyken bile zangır zangır titreyerek gitmek istedi hareket ettim hızlandım birdaha yaşamadım bu sorunu. Siz çözebildiniz mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Selam hocam aynı sorunu bugün bende yaşadım. Işıklara vardım tam yavasladim ayak frende duracağım zangır zangır titremeye başladı bende frene daha sert bastım bu sefer tam durdum fakat arabanın devir stop etmeye kadar düştü sonra n ye aldım sorun düzeldi tekrar d ye aldım bı müddet ilerledim yine ışık yeniden aynı durumu yasadım. Siz frene vas çek yapmışsınız düzelmiş fakat ben frene iyice asıldım bu sefer ayak frendeyken bile zangır zangır titreyerek gitmek istedi hareket ettim hızlandım birdaha yaşamadım bu sorunu. Siz çözebildiniz mi?
Aynısını yaşadım hocam frene basıp durdum araba zorla gitmeye çalıştı dedim noluyor.. Sonra artık çektim n ye düzeldi tekrar d ye taktım az ilerledim yine ışıkta durdum yine aynısı n ye aldım devam ettim düzeldi. Ara sıra yine oluyor durmaya yakın bi kararsız davranıyor sizce sebep neden olur.. şanzıman yağıniz yeni mı.. kaç km de değişti

Gaz kelebeği temizliği ciddi oranda fark yaratıyor. Ayrıca arkadaşlar arabayı mevsimlere bağlı belirli sıcaklık farklı oluştuğunda 2-3 aylık periyotlarda diyelim 100-200km sırf benzinde binmek Rölanti dengesi için faydası olduğunu düşünüyorum.

Geri