En İyi Civic kasaları

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
tüm herşey iyi güzel de yan sanayi sevmemesi kötü bi aks keçesi 6 bin tl komple aks takım 100 bin tl direksiyon kutusu 110 bin tl vites kutusu 350 bin tl 2 amortisor takozu 10.370 tl
Başta Amerika olmak uzere yurtdışında birçok noktada yedek parça fiyatları bu şekilde değil ve orjinale yakın alternatiflerde var, en basitinden Türkiye'de orjinal muadili POAT antifriz bile yok gibi.
Temel sorun Türkiye yedek parça piyasasında Japon gruplarına uygun malzeme tedariki sıkıntısı.

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Başta Amerika olmak uzere yurtdışında birçok noktada yedek parça fiyatları bu şekilde değil ve orjinale yakın alternatiflerde var, en basitinden Türkiye'de orjinal muadili POAT antifriz bile yok gibi.
Temel sorun Türkiye yedek parça piyasasında Japon gruplarına uygun malzeme tedariki sıkıntısı.
Kafayı kırıp açacağım bir yedek parçacı😂 Sadece japon araçlarına ayd falan da değil, 555 falan getirteceğim 😂😂

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Kafayı kırıp açacağım bir yedek parçacı😂 Sadece japon araçlarına ayd falan da değil, 555 falan getirteceğim 😂😂
Açıkçası kar marjını da uygun tutarsanız çok makbule geçer, sabit müşteriniz olurum :)
555 markası zaten ayrı bir derya.
FD6 için çok fazla modifiye seçeneği var ama hiçbir parçaya erişemiyorum.
Örneğin CRV ve Accordlar kullanılan 105 amperlik Denso marka dinamoyu almak istiyorum ama ülkemize ithalatı şu anda yok.
Hasport’un motor tepkisini iyileştiren motor kulakları var, gümrük nedeniyle alamıyorum.
Ya da FD6larda arka viraj stabilitesini artırmak için Amerika’da 2015 model Civic si modelin 19 mm kalınlığındaki viraj demirleri birebir uyuyor ve Amerika satış fiyatı 60 dolar, ama bizde o malzemeye gümrük düzenlemeleri nedeniyle ulaşmak imkansız :(
Kısacası elimizde modifiyeye ve iyileştirmeye müsait bir araç var ama tabiri caizse elimiz kolumuz bağlı duruyoruz.

Ad Soyad
Batuhan Aslan
Aracınız
Civic FB7 2013
tüm herşey iyi güzel de yan sanayi sevmemesi kötü bi aks keçesi 6 bin tl komple aks takım 100 bin tl direksiyon kutusu 110 bin tl vites kutusu 350 bin tl 2 amortisor takozu 10.370 tl
arkadaşlar ben telefonda bilmediğimden iç aks keçesi dediğim için fiyat 6 bin çıkmış ihtiyacım olan dış aks keçesiymiş ve fiyatı 860 tl. sipariş verdim yetkili serviste

Geri