Eskişehir organizasyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emirbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Numaralari yazalim acalim bi grup 537 325 1965

SM-A205F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
05447256715
Diğerlerine özelden yaz istersen

POT-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Numaralarınız umum olarak gözüküyor. Sizin için sıkıntı yok ise problem değil. Silinmesini isterseniz yazmanız yeterli.
@Hakan_1453 hocam Eskişehir'de ayaklanma başladı. [emoji4]

Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...

Numaralarınız umum olarak gözüküyor. Sizin için sıkıntı yok ise problem değil. Silinmesini isterseniz yazmanız yeterli.
@Hakan_1453 hocam Eskişehir'de ayaklanma başladı. [emoji4]

Beni de wp grubuna alabilirsiniz. Numaram 05Xxxxxxx Gruba eklendigimde mesaji duzenleyip numarami silecegim.

Son düzenleme:
@h.k_ahmet Korona muhabbetinden dolayi 3 aydir eskisehir merkeze gidemiyorum. Arac ne zamandir yatiyor :) bu donemde organizasyon zor gibi ama yinede destek ve tavsiye acisindan iyi olabilir.

@h.k_ahmet Korona muhabbetinden dolayi 3 aydir eskisehir merkeze gidemiyorum. Arac ne zamandir yatiyor :) bu donemde organizasyon zor gibi ama yinede destek ve tavsiye acisindan iyi olabilir.
Buda geçer yahu... Küçük organizasyonlar sizin için forum için ve diğer üyeler için çok güzel ve faydalı olur. [emoji106]

Bugün Eskişehir sanayisinde aracıma rot ayarı yaptırdığım esnada vtec2 aracı olan bir arkadaş lastik değişimine geldi. Kendisine civictr.com adlı foruma üye olup olmadığını sordum. arkadaş foruma @piramit3d kullanıcı adıyla üyeymiş. Farketmeden de olsa forum üyeleriyle karşılaşmak güzel oluyor. :) forumda en çok @Can ve @m2hamid hocamın yazışmalarını gördüğünü söyledi :LOL:

Arkadaslar iş dolayisiyla Eskisehir'e veda ederek uzak doğuya, yani Kars'a taşınmış bulunmaktayım. :ROFLMAO:

Arkadaslar iş dolayisiyla Eskisehir'e veda ederek uzak doğuya, yani Kars'a taşınmış bulunmaktayım. [emoji23]
Annah demişsim. Kaşla göz arasında ne arada gittiniz. [emoji4]

Geri