Civic FE1 Fabrikasyon gelen lastikler?

Teşekkürler hocam
Jant genişliği 7”
Bijon aralığı da 45 mi acaba ?
bijon aralığı 5*114,3 tür.

ET45 değeri ofseti belirtiyor. jant lastik modifiyesi yaparken çamurluğu doldurması ve ya taşmaması için dikkat etmeniz gereken parametlerden birisidir.

2021 fe 1 182 hp normalde bilindiği üzere 215 50 17 var üzerinde 225 50 17 veya 225 45 17 kullansam olurmu sizce yardımcı olabilirmisiniz?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Zaten Civic Sİ larda 235 taban var aynı kasa ve çamurlukta dolayısıyla 235 e kadar olması lazım ama taban genişledikçe araca giren yol sesi de artacaktır. Zaten Alman arabalarına göre 1 tık fazla ses alıyor içeri. Ben olsam 215x50x17 den farklı birşey düşünmem.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

İyi günler benim araçta da brigstone turanza çıktı. 72 db olması nedeniyle daha sessiz lastiklerle değişmeyi düşünüyorum. 215 50 17 ebatında sessiz lastik öneriniz var mıdır (falken hariç) conti mich vb diğerlerinden model önerisi. Ayrıca benim 4 lastiği satmaya kalksam kaça verebilirim daha 100 km oldu olmadı.

mesela nokian nasıldır? Ses olasak düşük ama yol tutuşu kullanım ömrü olarak turanzadan çok geri kalır mı

Son düzenleme:
Merhaba falken nokiana göre daha sesiz 67db
Neden falken değil fiyat olarak, duruş olarak vs ve rahat 40-50 bin götüren lastik

RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Merhaba falken nokiana göre daha sesiz 67db
Neden falken değil fiyat olarak, duruş olarak vs ve rahat 40-50 bin götüren lastik

RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben önceki aracımda fc5 te falken kullandım. Arabayı sert kullanan biri değilim hatta çok frene girmem. Çok erken tükeniyor o nedenle falken düşünmüyorum

Geri