Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben de yorumlara bakarak aracımın üzerindeki 5 yıllık efficientgrip performance lastiklerimi falken ziex310 ile değiştirdim. Yol tutuşu için şu an bir şey diyemem ama sessizliği oldukça hoşuma gitti. Falken için yumuşak denmesine rağmen 5 yıllık goodyear ile kasislerden geçerken çok daha az sarsıntı olduğunu , çukur ve tümsekleri falkenin çok daha fazla hissettirdiğini farkettim.Yani bence sessizlik bakımından beklentileri karşılayan fakat sürüş konforu bakımından aynı başarıya sahip olmayan bir lastik. 195/60r15 88V için etiket değerleri C - A -67DB
Ben de yorumlara bakarak aracımın üzerindeki 5 yıllık efficientgrip performance lastiklerimi falken ziex310 ile değiştirdim. Yol tutuşu için şu an bir şey diyemem ama sessizliği oldukça hoşuma gitti. Falken için yumuşak denmesine rağmen 5 yıllık goodyear ile kasislerden geçerken çok daha az sarsıntı olduğunu , çukur ve tümsekleri falkenin çok daha fazla hissettirdiğini farkettim.
Yani bence sessizlik bakımından beklentileri karşılayan fakat sürüş konforu bakımından aynı başarıya sahip olmayan bir lastik. 195/60r15 88V için etiket değerleri C - A -67DB
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.