Elegance aracımda farları beyaz led ile değiştirdim arabanın çehresi değişti 
CLT-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Yapmadım uzunları denedik güzel oldu flaş gibi çakıyordu ama ben gerek yok diye düşündüm çünkü uzunları yapsaydık karşıdan gelenin acayip gözünü alacaktı ben istemedim o sebepten maliyet çok düşük 150 tl ye hallettik şu ana kadar herhangi bi sorun çıkmadı çok araca taktım hocam sorun olursa gel değiştiririz photon ile dedi ama değmez onca paraya dedi ki photon nerdeyse 2 katı fiyatGüzel duruyor eliniz sağlık...Uzun ları da yaptınız mı acaba.. Ne kadar a maloldu ben de pusu dayım yapmak için
F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sizinki min markası nedir peki hocam.. Fiyat gercekten iyiymişYapmadım uzunları denedik güzel oldu flaş gibi çakıyordu ama ben gerek yok diye düşündüm çünkü uzunları yapsaydık karşıdan gelenin acayip gözünü alacaktı ben istemedim o sebepten maliyet çok düşük 150 tl ye hallettik şu ana kadar herhangi bi sorun çıkmadı çok araca taktım hocam sorun olursa gel değiştiririz photon ile dedi ama değmez onca paraya dedi ki photon nerdeyse 2 katı fiyat
Yarın kutunun fotoğrafını atayım tam hatırlamıyorumSizinki min markası nedir peki hocam.. Fiyat gercekten iyiymiş
KSE diye bişeyYarın kutunun fotoğrafını atayım tam hatırlamıyorum
Tesekkur ederim hocam uygun bir vakitte bende halledeceğim suan memnunsunuz anladığım kadarıyla.. bir sıkıntı olursa haberdar ederseniz memnun olurumKSE diye bişeyEkli dosyayı görüntüle 7853Ekli dosyayı görüntüle 7854Ekli dosyayı görüntüle 7855
Güzel şimdilik haber ederim olumsuz bir şey olursaTesekkur ederim hocam uygun bir vakitte bende halledeceğim suan memnunsunuz anladığım kadarıyla.. bir sıkıntı olursa haberdar ederseniz memnun olurum