Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim. Tankın 42 olduğuna eminim. Fullerken bahsettiğiniz zorlama sesi gelmeden kapatıyorum her zaman. Bu durumun tehlikeli olduğunun farkındayım. Gaz ustamla test ve kontrolleri yaptık şamandıra veya farklı bir problem tespit edemedik. Yine de farklı bir ustaya göstermekte fayda var. Açıkçası arızadan çok yakıt istasyonlarından şüphelenmeye başladım. Eğer aynı durumla karşılaşan olursa bilgilendirmesini rica ediyorum. Düşünürsek her araçtan pompa başına 4-5 lt fazla ücret alınsa dünya para yapar sonuçta. Ve şu dönemde insanın aklına binbir tür hile gelmiyor değil.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim. Tankın 42 olduğuna eminim. Fullerken bahsettiğiniz zorlama sesi gelmeden kapatıyorum her zaman. Bu durumun tehlikeli olduğunun farkındayım. Gaz ustamla test ve kontrolleri yaptık şamandıra veya farklı bir problem tespit edemedik. Yine de farklı bir ustaya göstermekte fayda var. Açıkçası arızadan çok yakıt istasyonlarından şüphelenmeye başladım. Eğer aynı durumla karşılaşan olursa bilgilendirmesini rica ediyorum. Düşünürsek her araçtan pompa başına 4-5 lt fazla ücret alınsa dünya para yapar sonuçta. Ve şu dönemde insanın aklına binbir tür hile gelmiyor değil.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.