FB7 Balata ve Disk hk.

Aracınız
Merhabalar

2 hafta önce İzmir Alsancak Özel Japon Tuning Honda servisinde aracımın ön balataları değişti, Daiykon marka Balata taktılar, sonra şehir dışına çıktım ve yüksek hızda frene basınca titreme oluyordu, diskler torna istiyor dendi ve tornadan sonrada şehir içi sakin kullanımda pedala ilk basışımda sürtme sesi geliyor, başka bir tamirci Balata orijinal değil yapar ama sesi keser dedi ama kafaya taktım sizce normal olabilir mi ? Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu acaba ?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Volkan Dizge

0
Yönetici
Ad Soyad
Volkan Dizge
Aracınız
Civic FD6 2011
Merhabalar

2 hafta önce İzmir Alsancak Özel Japon Tuning Honda servisinde aracımın ön balataları değişti, Daiykon marka Balata taktılar, sonra şehir dışına çıktım ve yüksek hızda frene basınca titreme oluyordu, diskler torna istiyor dendi ve tornadan sonrada şehir içi sakin kullanımda pedala ilk basışımda sürtme sesi geliyor, başka bir tamirci Balata orijinal değil yapar ama sesi keser dedi ama kafaya taktım sizce normal olabilir mi ? Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu acaba ?

Ses normal biraz daha ilerleyince frene basınca ıslık sesi gibi ses bile yapabilir. Disk orjinal balata farklı olduğu için iki malzemenin birbirine uyum süreci var. Diske uygun balata takıldı mı orası da var ama balata değiştiren bir çok kişinin yaşadığı şeyler

Aracınız
Çok teşekkür ederim cevabınız için bende Demir sürter gibi ses gelince korktum tekrar servise gittim Balata sıkı veya sürtme yok frene basıldığında balatadan geliyor dediler

Geri