mask946
0
Merhaba Arkadaşlar,
Civic FB 7 (2012 - 2013 - 2014 - 2015 -2016) Bulunan kronik klima motor sesi için çözüm yolu bulundumu
Civic FB 7 (2012 - 2013 - 2014 - 2015 -2016) Bulunan kronik klima motor sesi için çözüm yolu bulundumu
O zaman sorun böyle yağlamak gerekiyor doğru mu şırıngaylaValla çekmedim hocam. Zaten motor kısmı zor görünüyor ışıkla baktım. Rotor kısmında pas gördüm bariz.
2015 Elegance Eco
Valla ben öylesine yaptım belki yağ daha çok pas olmasına sebep olur bilemiyorum ki. Bir sonraki bakımda ses artarsa değişim talep edecem. Ama motor araç çalışırken ses hiç yok gibi.O zaman sorun böyle yağlamak gerekiyor doğru mu şırıngayla
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim araç çalışırken motor sesi gelmedi için çok duyuluyorValla ben öylesine yaptım belki yağ daha çok pas olmasına sebep olur bilemiyorum ki. Bir sonraki bakımda ses artarsa değişim talep edecem. Ama motor araç çalışırken ses hiç yok gibi.
2015 Elegance Eco
Lpg taktırın, hem az yakın hem sesten kurtulun, ekonomi sesi dinleyinBenim araç çalışırken motor sesi gelmedi için çok duyuluyor
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bir önceki aracım fb7 lpg li de enjektör sesi hakkaten çekilecek ses değilLpg taktırın, hem az yakın hem sesten kurtulun, ekonomi sesi dinleyin![]()
2015 Elegance Eco
Sanmıyorum, ama bugün hava sıcakken ses az gibi geldi. Araç çalışırken ses hiç yok.WD40 işe yararmı acaba?
İç taraftan geliyor, pervane değil.bu ses motorun neresinden geliyor
pervane ?
bilye ?