Civic FB7 FB7 için Motor Yağı Ana Konu

Teşekkür ederim x-cess alacaktım bu almış olduğum yağın daha iyi olduğunu sölediler o yüzden aldm.Bilgi ve ilginiz için çok teşekkürler honda ailesi?

2012 fb7 otomatik aracımda önceki kullandığım motul'un motul 0-20w
modeliydi

şimdi o yağ yerine

bu yağı almak istiyorum.. adana'da yaşıyorum, uygun bir tercih midir arkadaşlar?

2012 fb7 otomatik aracımda önceki kullandığım motul'un motul 0-20w
modeliydi

şimdi o yağ yerine

bu yağı almak istiyorum.. adana'da yaşıyorum, uygun bir tercih midir arkadaşlar?
Motul 0w20 ile devam edin bir sorun yaşamadıysanız. Hammadde kalitesi ve mevsimsel olarak şu an daha uygun olur size. Bunun dışında 0w30 ya da Acea A3/B3 olarak daha iyi seçenekler mevcut. Eneos'ta Sustina serisi harici yağlara para vermesin kimse.

Eskişehir ufuk Po kullanıyor.Nasıl bir yağ acaba bilginiz var mi..
Ankara Bora'da Petrolofisi kullanıyor, 20bin km. kullanmıştım ve bir sorunla karşılaşmamıştım.
Düşük maliyetli yağ kullanım amacıyla tercih edilebilir :unsure:

Servislerin fc5 için falan PO kullanıp, kendi yağımızı götürdüğümüzde de motorda bir arıza çıkarsa sorumluluk size ait diye mırın kırın etmesi komik değil mi sizce de ?
Litresine ne kadar veriyorsunuz serviste PO'nun ? Dışarıdan alıp götürseniz 125tl falan da..

Servislerin fc5 için falan PO kullanıp, kendi yağımızı götürdüğümüzde de motorda bir arıza çıkarsa sorumluluk size ait diye mırın kırın etmesi komik değil mi sizce de ?
Litresine ne kadar veriyorsunuz serviste PO'nun ? Dışarıdan alıp götürseniz 125tl falan da..
19 lira vermiştim litresine 28 Mayıs'a ;)
Kdv dahil.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben po 0w20 almayı düşünüyorum açıkçası hem ucuz hem de sahtesi yoktur en azından. Şu buji ve yağ işine canım sıkılmıyo değil

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri