Gkn01
0
- Ad Soyad
- GknK01
- Aracınız
- Civic FB7 2013
S.a arkadaşlar 2013 Fb7 Eco elegance Aracımda karter ve motor koruması yok . Orjinalinde varmı yokmu onuda bilmiyorum. Ben aracı 2. el aldım bu yüzden daha önceden de olup olmadığı hakkında bir fikrim yok. Biraz araştırmalarım neticesinde karter ve motor korumasının eklediğim bu foto'daki gibi olduğunu öğrendim>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<
bugün 3 çıkmacı 2 yedek parçacı gezdim hepside bana böyle bir parça ilk defa gördüklerini ve asıl karter ve motor korumanın <<<< Bu parça olduğunu söylediler.
Şimdi benim sormak istediğim 2. Fotoğrafta görünen parça aksesuarmı yoksa gerçekten Karter ve motor korumasımı yani fabrika bu parçayı ürettiği tüm araçlara takıyormu. Çünkü ben çok alakasız buldum.
bugün 3 çıkmacı 2 yedek parçacı gezdim hepside bana böyle bir parça ilk defa gördüklerini ve asıl karter ve motor korumanın <<<< Bu parça olduğunu söylediler.
Şimdi benim sormak istediğim 2. Fotoğrafta görünen parça aksesuarmı yoksa gerçekten Karter ve motor korumasımı yani fabrika bu parçayı ürettiği tüm araçlara takıyormu. Çünkü ben çok alakasız buldum.