Fb7 lpg depo kapasitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deeptrace
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüksek durmuyor. Üzerinde bagaj havuzu var. Normal duruyor. Şamandırayı tekrar ayarlatayım. Güvenli olmayabilir.

2009 FD6 Premium
2015 FB7 Executive
Evet samandrayi ayarlatmaniz iyi olur. Benim önceki fb6 aracimda 43 litre tank vardi. 36 litre aliyordu en fazla. Brc enjektorleri sesli calisiyor deniyor. Surus esnasinda enjektor sesi iceriden duyuluyormu peki.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Evet samandrayi ayarlatmaniz iyi olur. Benim önceki fb6 aracimda 43 litre tank vardi. 36 litre aliyordu en fazla. Brc enjektorleri sesli calisiyor deniyor. Surus esnasinda enjektor sesi iceriden duyuluyormu peki.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sürüş esnasında değilde park halinde çok fena. Kırmızıda beklerken mesela. Kaputu açınca bildiğin dizel sesi. Bir çözöm var. Titreşim önleyici takozlar var. Onlardan takmayı düşünüyorum. Faydasını gören arkadaşlar var.

2009 FD6 Premium
2015 FB7 Executive

bende aracı yeni aldım 44 lt lik 630x180 simit tank var.bagaj halısı yukarda kalıyor bombeli çözüm arıyorum.

Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım fb7 aracıma lpg taktıracağım. Fb7 lere sonradan takılan simit depolar maksimum kaç litrelik olabiliyor.

Bir usta ile konuştum fb7 lerde stepne ince olduğundan 40lt lik depo takılabileceğini, daha büyük bir deponun yüksek kaçacağını ve bagaj halısını yukarı kaldıracağını söyledi.

bende aracımı yeni aldım. 630x180 44 lt lik simit tank var bagaj halısı yukarıda kalıyor.bombeli yani çözüm arıyorum.

Geri