FB7 Lpg dönüşümü sonrası benzin göstergesi hk.

Üstadlar adamı aradım. Her markaya uyar sıkıntı olmaz dedi.. Yalnız bunu takacak babayiğit lazım dedi. Şema yada açıklama yok ben yıllardır LPG ciyim takmadım dedi.. Yaktıran var o acaba zor bilet mi gercekten de anlamadım

F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam sen 60tl ye satan internet sitesini mi aradin. Youtube da vidyosu olan atilimotogazimi. Atilimotogaz bu urunu monte etmis ve vidyosunu yayinlamis youtubeda. Benim ilk mesajimda vidyo linki vardi.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Baglantilarinin cok zor oldugunu sanmiyorum isten anlayan bir lpg ustasi yapabilir muhtemelen. Youtubeda biri peugeout 301 arabasina bir buton tertibati yapmis onunla yakıt gostergesini resetliyordu. Muhtemelen bu rolede ayni mantikla calisiyor.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar bende de 2012 var 1 ay önce brc taktırdım ankara mocan da benzin göstergesi 2 dişe düşünce tekrar depodaki benzin gösterge seviyesine çıkıyor kendiliğinden modül taktırmadım

Bende bakmıştım Module brc için ama depo fulle yakın olduğunda enteresandır benzin göstergesi azalsa bile bir süre sonra değerini buluyor .şuan düşünmüyorum modülü

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam size bir sorum olacak depo yarımın altına indiğinde de sıfırlama yapıyor mu ?

iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ben full depo ile geziyorum sürekli her gaz alışımdan bir süre sonra 15-20 dk gibi bir süre sonra benzin normal ayarına dönüyor. Yarım depo altında bunu yapmadı. Yani benzini normla değerinde göstermedi. O yüzden full yada fule yakın geziyorum. 4 aydır gaz kullanıyorum açıkçası hiç gerek duymadım modüle.

Hocam size bir sorum olacak depo yarımın altına indiğinde de sıfırlama yapıyor mu ?

iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri