Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sibop ayarı yaptırsam olur muRegülatör- enjektör, enjektör ucundaki nozulların çapı vs.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normal değil biraz fazla yakıyor. Normalde 11 12 litre yakması gereken araç 15 litre yakmamalı. Benzin ile 250 300 km yol yapıp bir de benzinde hesaplama yap. 10 litre gibi değerler görürsen lpg ile alakalıdır. Devam ediyorsa iyi bir Honda servisi bul. Yakıta bu kadar para vereceksen turbo benzinliye binersin.2013 Eco premium otomatik Civic sahibiyim. Subap ayarı, gaz ayarı, buji değişimi, normal bakımı, şanzıman yağı değişimi yaptırdım. Pazartesi sabah işe gitmeden gaz deposunu doldurdum. 850 TL'lik yakıt aldı. 34 litre falan olması lazım. İsterim git gel 30 km. Şehir içi Ankara trafiği vs. 70 km gittim. 2. Işıkta söndü. Bir depoyla şehir için 230 km civari bazen daha az km yapıyorum. Ankarada Altan hondaya götürdüm. Bu rakamlar normal dedi. Kullanan arkadaşlar bı yorum yapabilirler mi acaba. Yoksa satıp benzinli araç almayı düşünüyorum. Araba zaten gitmiyo, cekmiyo ayrı konu. Yani km de 4 liraya yakin bir rakam. Kullanan arkadaşlar bu rakamlar normal mi sizce? Fikir verirseniz sevinirim.