FB7 Marş Sorunu

ebayir

0
Merhaba daha önce ilgili konuyu paylaşmıştım. Konu içinde ustanın iletişim bilgileri mevcut Tamir kiti ile tamir edildi regülatör Şimdiye kadar sorun yaşamadım. Tamir sonrasında yaklaşık 15000 km kadar oldu.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Artık bende 6 marşta falan alıyordu. İnsanı sinir ediyor. Lpg ustama gittim. Çalıştır kapat dedi. Enjektörleri söktü cihaz tuttu. Hepsinden ses geldi. Yani bütün enjektörler gaz kaçırıyormuş. Takım olarak değiştirdik. Hemen ayar yapmadı enjektörler alışsın dedi. 2 gün sonra güzel bir ayarda yaptık oldu mis. Marka atiker.
Şu testide kendin yapabilirsin. Şamandırada vana var onu sıkıp gazı kesiyorsun. Hattaki lpgyide bitiriyorsun. Öyle sabah deneme yaparsan. Tek marşla çalışırsa. Sorun gaz kaçağındandır. Ama diyafram ama enjektör veya gaz kesicide onuda usta bilecek.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Teşekkürler çok makbule geçti en kısa zamanda deneyip burda olcam

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar sorun çözüldü. Diyafram da yırtık vardı. Yaman otogazda hem diyafram değişimi hem de lpg bakımı 370 lira ya hallettim. Çözüm önerileriniz için çok teşekkür ederim.

TURKCELL T70 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Arkadaşlar sorun çözüldü. Diyafram da yırtık vardı. Yaman otogazda hem diyafram değişimi hem de lpg bakımı 370 lira ya hallettim. Çözüm önerileriniz için çok teşekkür ederim.

TURKCELL T70 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sebebi buldun mu sana usta derler. Adınıza sevindim. Keyifli sürüşler dilerim.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Geri