Fb7 uygun park sensörü bulamıyorum

Aracınız
Civic FB7 2012
Merhaba arkadaşlar forumu önceden beri takip ediyordum konu açmak bugüne nasip oldu. Öncelikle aracımızı 3 ay önce aldık alır almaz lambada başka aracın arkadan tampona çarptı. O günden beri sol tarafa uygun sensör bulamıyoruz. Sigorta şirketi her seferinde tpo kodlu sensör getiriyor ama sol tarafa tk8 kodlu sensör lazımmış. Honda bayisine gittim elektrikçileri dolaştık bir çözüm bulamadık. Tk8 kodlu sensör de piyasada hiç yok haliyle sigorta şirketi hep tpo kodlu parçayı gönderiyor. Önceden böyle bir sorun yaşayan yada nasıl çözebileceğimizi bilen varsa yardımcı olabilirler mi.

fx2006

0
Ad Soyad
Ahmet Mehmet
Aracınız
Civic FE1 2021

uyarmı bir kontrol edin eğer ülkemizde yoksa aliexpresten getirtebilirsiniz.

Aracınız
Civic FB7 2012

uyarmı bir kontrol edin eğer ülkemizde yoksa aliexpresten getirtebilirsiniz.
Hocam uyabilir ama gelen parça orjinal olur mu ona güvenemiyorum birde aslında tpo kodlu parçaların hiç bir şekilde uyumu olmaz mı acaba

fx2006

0
Ad Soyad
Ahmet Mehmet
Aracınız
Civic FE1 2021
Hocam uyabilir ama gelen parça orjinal olur mu ona güvenemiyorum birde aslında tpo kodlu parçaların hiç bir şekilde uyumu olmaz mı acaba
Gitti gidiyordaki ürünü için satıcıya mesaj atın, şase numaranızı verin onlar kontrol edip uyup uymadığını söylerler, ürünü alıp geldiğinde takar bakarsınız uyumsuzsa onay vermeyince paranızı geri iade ederler gitti gidiyorda böyle bir sistem var.

Aracınız
Civic FB7 2012
Gitti gidiyordaki ürünü için satıcıya mesaj atın, şase numaranızı verin onlar kontrol edip uyup uymadığını söylerler, ürünü alıp geldiğinde takar bakarsınız uyumsuzsa onay vermeyince paranızı geri iade ederler gitti gidiyorda böyle bir sistem var.
Peki hocam yardımınız için teşekkür ederim

Geri